Απίστευτο θράσος: Έβαλαν γιγαντοαφίσα του Κιάμου σε ξένο σπίτι στη λ.Βουλιαγμένης (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το θράσος τους δεν έχει όρια! Έβαλαν γιγαντοαφίσα που διαφημίζει τον Πάνο Κιάμο και το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, πάνω στην ταράτσα ξένου σπιτιού!

Η μαφία που “φυτεύει” παράνομες διαφημιστικές πινακίδες σε κεντρικές λεωφόρους, έμαθε ότι το σπίτι δεν κατοικείται και αποφάσισε να δράσει, αφού το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται φιλέτο.

Βρίσκεται στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο πριν την αερογέφυρα. Από μπροστά περνούν καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα και έπρεπε οπωσδήποτε να το εκμεταλλευτούν. Μάλιστα έχει και φωτισμό αφού πέφτει πάνω του το φως από κολώνα της ΔΕΗ.

Ολόκληρο συνεργείο πήγε νύχτα, ανέβηκε στην ταράτσα, έβαλαν την γιγαντοαφίσα με τον Κιάμο και έφυγαν όλοι σαν κύριοι.

Η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας έχει πεθάνει και οι κληρονόμοι πρόκειται να υποβάλουν μηνύσεις.

Πριν από λίγους μήνες είχαν βάλει παράνομη διαφημιστική πινακίδα πάνω στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ίδιο σημείο, την οποία ξήλωσαν συνεργεία του δήμου.

Οι δήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας βρίσκονται σε πόλεμο με τη μαφία που τοποθετεί παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και έχουν καταφέρει εδώ και ένα χρόνο να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους, στις πόλεις τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.