Εθελοντική αιμοδοσία στην Αργυρούπολη




Την  ΚΥΡΙΑΚΗ  22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015 9.00 με 13.00 οργανώνονται οι τρίτες εθελοντικές αιμοδοσίες  για τις δύο τράπεζες αίματος  του Δήμου που υλοποιούνται σε συνεργασία με τα νοσοκομεία Ασκληπιείο Βούλας και Ιπποκράτειο Αθηνών αντίστοιχα.

ΚΥΡΙΑΚΗ  22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 68  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Για τις αιμοδοσίες του Νοεμβρίου και στο πλαίσιο οργάνωσης δράσεων ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας  το τμήμα Πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας  υγείας  του Δήμου συνεργάζεται με την ¨Ένωση  Συλλόγων  Γονέων και κηδεμόνων  καθώς και τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών και τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων.

Παρακαλούμε όλους τους  πολίτες,γονείς,κηδεμόνες και εργαζόμενους του Δήμου μας  όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του Δήμου για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες πολιτών του δήμου μας και  εργαζομένων αιμοδοτών και μη, σε δύσκολες για την υγεία τους στιγμές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια φιάλη μπορεί να είναι πολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου. Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Προσφέροντας αίμα προσφέρουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Καθώς τα αιτήματα για διάθεση  μονάδων έχουν αυξητική τάση   θα ήταν σημαντική  η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας  από όλους  μας  γιατί   οι ανάγκες   σε αίμα αφορούνεμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας. Καθώς το  απόθεμα των δύο τραπεζών δεν κρίνεται πάντα  αρκετό  να καλύπτει όλα τα αιτήματα, η παρουσία όλων και η στήριξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας  κρίνεται απαραίτητη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.