Βυζαντινό εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου: Η επιστροφή των εικόνων
Επέστρεψαν, μετά από δέκα χρόνια απουσίας και τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους οι εικόνες του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα Τραχώνων, στον Άλιμο.
Η  Διοίκηση της εταιρείας Σκλαβενίτη και ο νέος Διευθυντής της εταιρείας ΜΑΚΡΟ κ. Λ. Θεόκλητος, ενήργησαν από κοινού ώστε να επιστραφούν οι εικόνες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τον Ναό από την τότε γερμανική διοίκηση της εταιρείας ΜΑΚΡΟ για να «προστατευθούν».
Οι εικόνες, η Παναγία η οδηγήτρια, ο Σωτήρας Χριστός, ο Άγιος Παντελεήμονας και η Αγία Αικατερίνη, τοποθετήθηκαν στις αρχικές τους θέσεις και κοσμούν πλέον τον Ιερό Ναό και περιμένουν τους πιστούς και επισκέπτες να τις προσκυνήσουν και να τις θαυμάσουν.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την Διοίκηση της εταιρείας Σκλαβενίτη και την νέα Διοίκηση της ελληνικής, πλέον, εταιρείας ΜΑΚΡΟ για αυτήν τους την ενέργεια.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.