Άρωμα Χριστουγέννων στον Άλιμο (VIDEO)




Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει ο Άλιμος. Ήδη έχει φωτιστεί η λεωφόρος Ιωνίας, στο Άνω Καλαμάκι και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι κεντρικοί δρόμοι της πόλης. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, ο δήμος Αλίμου θα γεμίσει με χρώμα τις γιορτινές μέρες, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα άλλα δρώμενα, για μικρούς και μεγάλους, για να ανέβει και λίγο η ψυχολογία του κόσμου.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό των 60.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άρωμα Χριστουγέννων στον Άλιμο (VIDEO)

  • 11/11/2015 at 12:20 μμ
    Permalink

    Αν λοιπόν διέθεταν κάτι λιγότερο απο 60000 ευρώ δε θα μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα μιας πρωινής καθαρίστριας στο 2ο 7ο δημοτικό σχολείο Αλιμου όπου 483 παιδια μοιράζονται 10 τουαλέτες και ασφυκτιούν απ τη βρωμιά; Καταλαβαίνω την ανάγκη αλλαγής διάθεσης στον κόσμο αλλα οι γονείς και τα παιδια του σχολείου μας θα νιώσουν ακομη χειρότερα να βλέπουν τους δρόμους να λαμπυρίζουν και τη βρωμιά του σχολείου ν αναδεικνύεται ακομη περισσότερο ! Ευχαριστώ!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.