Συγνώμη για το χαστούκι




Προσπάθειες να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν κατέβαλε το πρωί της Τρίτης, 24 ώρες μετά την απαράδεκτη ενέργειά του, ο πατέρας μαθητή του Δημοτικού Βουλιαγμένης που είχε χτυπήσει 10χρονο συμμαθητή του γιου του το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Μετά από συνομιλία που είχε με τον διευθυντή του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης όπου ζει το 10χρονο θύμα από το Μαρόκο, Κοσμά Δημακόπουλο, ο πατέρας του συμμαθητή του Ράιαν, πήγε στο σχολείο όπου ζήτησε από εκπαιδευτικούς συγνώμη για το περιστατικό.

Μάλιστα δικαιολογήθηκε ισχυριζόμενος ότι ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του και να προχωρήσει στην απαράδεκτη αυτή κίνησή του.

Ο κ. Δημακόπουλος από την πλευρά του απαίτησε από τον ευέξαπτο πατέρα να ζητήσει συγνώμη από το ίδιο το παιδί στο οποίο επιτέθηκε, κάτι που αυτός έκανε δημοσίως στο Ορφανοτροφείο το οποίο επίσης επισκέφθηκε.

Πάντως η τοπική κοινή γνώμη παραμένει θορυβημένη από το βίαιο περιστατικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr θα προχωρήσει η διαδικασία ώστε ο δράστης να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε ρατσιστικά ελατήρια για τη συγκεκριμένη πράξη του και απλά ενήργησε σε βρασμό ψυχής. Γεγονός βέβαια το οποίο ουδόλως μειώνει τη σοβαρότητα της πράξης του ειδικά όταν αφορά την άσκηση βίας σε ένα δεκάχρονο παιδί.

Boυλιαγμένη: Ρατσιστική επίθεση με θύμα έγχρωμο μαθητή

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.