Άρχισαν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αγίου Δημητρίου




Με Αγιασμό, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Κοινωνικό Φροντιστήριο την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, τον οποίο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατήρ Παναγιώτης Φαλιέρος. Παραυρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Π.ΚΑ.Π. Μάκης Μπέλλος και Κωνσταντίνος Κωτσίδης, οι εθελοντές, οι μαθητές και αρκετοί γονείς.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου Πάνος Χρ. Μπαντούνας καλωσόρισε τους νέους μαθητές, ευχόμενος υγεία και πρόοδο, ευχαρίστησε τους εθελοντές από καρδιάς και μετέφερε τις ολόθερμες ευχές της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου για καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά!
Φέτος, στα προγραμματισμένα μαθήματα και των τριών τάξεων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου παρακολουθούν δωρεάν 40 μαθητές από την Πόλη μας και απασχολούνται εθελοντικά 27 εκπαιδευτικοί, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Φροντιστηρίου και αυτή τη χρονιά, προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους 10 Φιλόλογοι, 1 Ιστορικός, 3 Φυσικοί, 3 Μαθηματικοί, 3 Χημικοί, 2 Οικονομολόγοι, 1 Βιολόγος, 1 Μηχανολόγος Μηχανικός, 2 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και 1 Καθηγήτρια Αγγλικών.

Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις προετοιμάζονται 14 μαθητές στην Γ’ Λυκείου ενώ παρέχονται επίσης και ειδικά μαθήματα εφόσον ζητηθούν.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας λειτουργεί αποκλειστικά με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών που έχουν αναλάβει τη δύσκολη οργάνωση της Γραμματείας για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων δημοτών, τα θέματα των εθελοντών εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα και γενικά την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του.
Όπως και πέρυσι το φροντιστήριο στεγάζεται στο 3ο Λύκειο (Αργοστολίου και Σάμου, είσοδος από Καπετανάκη) με Γραμματεία που λειτουργεί καθημερινά από 15:00 έως 19:00.

Τηλ.: 2109851049 • e-mail: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.