Mια Αλιμιώτισσα με ψυχή: H Aυγή Βουτσινά πήγε στη Βουλή και διέκοψε την ομιλία του Τσίπρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μαχητικό παρών στη Βουλή έδωσε για μια ακόμη φορά η Αλιμιώτισσα, Αυγή Βουτσινά. Η Αυγή βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής και διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο.

Χαρακτηριστικά την στιγμή που ο Πρωθυπουργός ανέβαζε κριτικές “στροφές” στην ομιλία του κατά της αντιπολίτευσης λέγοντας: “Σας καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν αυτά όλα, αλλά θέλω να απαντήσω σε αυτή τη μομφή που μας απευθύνατε για τα μέτρα και την συμφωνία. Εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…”.

Εκείνη την στιγμή, η Αυγή Βουτσινά ακούστηκε να φωνάζει:
“Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ…”..
Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον ΚτΒ και προκάλεσε την άμεση κινητοποιήση της αστυνομικής φρουράς.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πάντως, χαμογελαστός, έδειξε ανοχή και συνεχίζοντας τον λόγο του, είπε:
“Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

H Αυγή Βουτσινά τον περασμένο Ιούλιο είχε κάψει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με την Αλιμιώτισσα, Αυγή Βουτσινά (VIDEO&ΦΩΤΟ

Toν περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας., κάποια στιγμή και ενώ οι βουλευτές ψήφιζαν, η Αυγή σηκώθηκε και έδειξε την μπλούζα της, στην οποία είχε γράψει το σύνθημα «ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ».  Αμέσως ήρθε η ασφάλεια και της ζήτησε να καθίσει. Η Αυγή  προέβαλε αντιρρήσεις στους άνδρες της ασφάλειας και έτσι αποφάσισαν να την απομακρύνουν από τα θεωρεία.

Μαχητικό παρών στη Βουλή από την Αλιμιώτισσα Αυγή Βουτσινά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος δεν θυμάται την παρέμβασή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με καλεσμένο τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Δείτε εδώ ποια είναι η Αυγή Βουτσινά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.