Ελληνικό: Ο εφοπλιστής Μαρτίνος “υιοθέτησε” την παιδική χαρά (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 έγιναν τα εγκαίνια της νέας ανακατασκευασμένης Παιδικής Χαράς που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρώμνης και Ερμού στο Ελληνικό. Αυτό που αντίκρυσαν οι κάτοικοι της περιοχής δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό. Η μιζέρια και η εγκατάλειψη έδωσαν τη θέση τους στην καθαριότητα, στην τάξη, στα χρώματα και προ πάντων στην ασφάλεια.

Η νέα Παιδική Χαρά είναι ένα ακόμα έργο μιας σειράς άλλων που συντελούνται καθημερινά στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Είναι ένα έργο χρήσιμο και ασφαλές για τα μικρά παιδιά και πιστοποιημένο από τον αρμόδιο φορέα.

Όπως είναι γνωστό, και μετά την επίσημη αυτοψία και έκθεση από ανεξάρτητο φορέα που διαπίστωσε την εγκατάλειψη των Παιδικών Χαρών του Δήμου, από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Χρήστου Κορτζίδη, η σημερινή διοίκηση ξεκίνησε έναν τιτάνιο αγώνα, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, να λύσει αυτό το τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα, αφού λόγω της εγκατάλειψης αυτής, ελόχευε ανά πάσα στιγμή κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Με μελέτη και πρόγραμμα, ξεκίνησε η επισκευή και αναμόρφωσή τους, μία προς μία, ώστε να πιστοποιηθούν όλες.Ένα τεράστιο όντως έργο, τόσο σε μέγεθος όσο και σε κόστος, που για να πραγματοποιηθεί κλήθηκαν ιδιώτες και επιχειρήσεις να υιοθετήσουν από μία παιδική χαρά, προκειμένου να βρεθούν οι πόροι για το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Να σημειωθεί πως την Παιδική Χαρά που εγκαινιάστηκε, “υιοθέτησε” ο γνωστός για το γενικότερο κοινωνικό του έργο, εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος και η σύζυγός του Μαρίνα τους οποίους   και ευχαρίστησε δημοσίως ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος στον χαιρετισμό του.

Γιάννης Κωνσταντάτος: Ευχαριστούμε τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο

Χαίρομαι που γιορτάζουμε σήμερα όλοι μαζί” είπε στο σύντομο χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στους γονείς που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να γίνουν τα εγκαίνια της νέας Παιδικής Χαράς ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρτίνο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την ανακατασκευή της Παιδικής μας Χαράς. Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος μας δεν διέθετε τα χρήματα που χρειάζονταν για αυτά τα έργα. Τον ευχαριστούμε γιατί συνετέλεσε ώστε να βρισκόμαστε σήμερα εδώ και να είμαστε σε θέση να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά μας” κατέληξε ο κ. Κωνσταντάτος.
Στα εγκαίνια της Παιδικής Χαράς “κόσμημα” των οδών Κρώμνης και Ερμού, την οποία και οι κάτοικοι πρέπει να διαφυλάξουν γιατί αποτελεί δικό τους περιουσιακό στοιχείο, εκτός του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον κλόουν ΚΙΚΟ και την ομάδα του με face painting , μουσική και χορό .

Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο «ΜΕΛΙΝΑ» (Τριπόλεως 65,Ελληνικό) το εστιατόριοSOUVLAKI FRIENDS (Αλεξιουπόλεως 29 Αργυρούπολη)το HOME PIZZA(210-9922266) το caféwhispers (Αθ. Διάκου 26 Ελληνικό) για τα εδέσματα και τις λιχουδιές  που απόλαυσαν δωρεάν μικροί και μεγάλοι

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.