Αυτά είναι τα έργα που θα γίνουν στον Άγιο Δημήτριο




Σήμερα Τρίτη 13-10-2015 στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστου Καπάταη και της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Ανδρούτσου Μαρίας.
Η συνάντηση αφορούσε την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου που θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία των υπηρεσιών της Περιφέρειας και του Δήμου. Στο πλαίσιο της συνάντησης καθορίστηκε το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα ενεργειών και διαδικασιών.

  • Περιβαλλοντική Αναβάθμιση – Ανάπλαση τμημάτων οδών πέριξ σταθμού μετρό Αγίου Δημητρίου.
  • Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού σε θεραπευτική και κολυμβητική δεξαμενή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αγ. Δημητρίου.
  • Διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από την οδό Θεομήτορος έως και την οδό Γράμμου.
  • Διαμόρφωση και αξιοποίηση χώρων μεταξύ των οδών Αγ. Βασιλείου, Διάκου, Όθωνος, Κολοκοτρώνη για τη δημιουργία Βοτανικού Κήπου. 

Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε από όλες τις πλευρές η σημαντικότητα της αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγ. Δημητρίου και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά κυριότερα η επίσπευση των διαδικασιών εκείνων που θα υποστηρίξουν την εκτέλεση των έργων προς όφελος των δημοτών.
Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την ένταξη των έργων αυτών στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, καθώς αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πόλης του Αγ. Δημητρίου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Αυτά είναι τα έργα που θα γίνουν στον Άγιο Δημήτριο

  • 13/10/2015 at 3:41 μμ
    Permalink

    Μένω στη στάση του Μετρο Ηλιούπολη από τη πλευρά του Αγ Δημητρίου.Κοιταξτε να κάνετε κάτι και στη δική μας περιοχή.Ο χώρος γύρω από το μέτρο είναι χαλια μη μας θυμόσαστε μόνο στις εκλογές.

    Απαντήστε
  • 13/10/2015 at 8:13 μμ
    Permalink

    Ποια ειναι η κολυμβητικη δεξαμενη στον Αγ.Δημητριο;

    Απαντήστε
  • 15/10/2015 at 7:15 πμ
    Permalink

    Εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού σε θεραπευτική και κολυμβητική δεξαμενή στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αγ. Δημητρίου.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.