Oι μαθητές του Αλίμου γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (ΔΚΟΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με το  Βρετανικό Συμβούλιο και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Θάλασσα Ειρήνης», με σκοπό την προώθηση των αξιών της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της Ειρήνης και της Συμφιλίωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαθητές της Δ’, Ε’, και ΣΤ’ Δημοτικού από τα σχολεία του Δήμου Αλίμου θα λάβουν μέρος σε διαδραστικά, βιωματικά σεμινάρια καθώς και σε αθλητικά δρώμενα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα υπάρξουν 5 κύκλοι (βάσει των 5 Ολυμπιακών κύκλων) στον καθένα από τους οποίους οι μαθητές θα κληθούν να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να μάθουν τις τεχνικές Ολυμπιακών αθλημάτων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής, Στέλιος Δασκαλάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος του ΕΝΟΑ, Ρότζερ Γκαττ, ο Διευθυντής του ΔΚΟΕ, Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης και η πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 μεταξύ 10.00 π.μ και 13.00 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.