Κίνα καλεί Άλιμο (VIDEO)




Μια πολύ σημαντική εμπορική συμφωνία υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της Αλιμιώτικης επιχείρησης ΟΙΝΟΧΩΡΟΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ και του προέδρου του εμπορικού επιμελητηρίου μιας πόλης ενός εκατομμυρίων κατοίκων, στην επαρχία Σινγιάνγκ, παρουσία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Η επιχείρηση των αδελφών Βασίλη και Θανάση Μακριδάκη (Λ. Κυθηρίων 25 & Κυκλαμίνων 1), δραστηριοποιείται στην εμφιάλωση και εμπορία κρασιών, τσικουδιάς και ρακόμελου.

Ο Κινέζος επιχειρηματίας Λιν -Λονγ, επισκέφθηκε πέρυσι την έκθεση Food Expo, και επέλεξε την Αλιμιώτικη επιχείρηση μαζί με άλλες δύο, το Οινοποιείο Ολύμπια Γη , στην Αρχαία Ολυμπία και την Potsios wine, στο Αμφιλοχικό Άργος, Αιτωλοακαρνανίας, για να εισάγει στην Κίνα τα κρασιά τους.

Η συμφωνία “σφραγίστηκε” στο κινέζικο εστιατόριο Asian Taste στο Γκάζι, παρουσία του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και τοπικών παραγόντων από την Αρχαία Ολυμπία.

Ο Ανδρέας Κονδύλης του πρόσφερε ένα λεύκωμα του Αλίμου και του μίλησε για τον μεγάλο ιστορικό “Θουκιδίδη τον Αλιμούσιο”. Ο Κινέζος επιχειρηματίας, τον προσκάλεσε στην πόλη του.

Ο δήμαρχος Αλίμου με τον Κινέζο επιχειρηματία και τους αδελφούς Μακριδάκη

“Καλωσορίζουμε τον προσκεκλημένο μας στην συνεργασία αυτή που κάνει με την επιχείρηση του Αλίμου” είπε ο δήμαρχος Αλίμου

“Στη σύγχρονη  οικονομία σήμερα, υπάρχουν πολλές δυνατότητες συνεργασίας των δυο χωρών σε εμπορικό επίπεδο.Η χώρα μας έχει ανάγκη από τέτοιες συμφωνίες . Ένα μικρό δείγμα είναι και η σημερινή συνεργασία και εύχομαι να έχουμε και άλλες τέτοιες εμπορικές συνεργασίες με  Έλληνες  παραγωγούς”


“Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, ήρθα για πρώτη φορά στη χώρα σας το 2014” είπε ο Κινέζος επιχειρηματίας

“Θέλω να ζήσω εδώ, ήδη έχω αγοράσει ένα σπίτι στο Λαγονήσι και πήρα άδεια παραμονής . Αγαπώ τον ελληνικό πολιτισμό και τους Έλληνες. Και φυσικά τη θάλασσα. Το Νοέμβριο θα έλθει η γυναίκα μου και η 14χρονη κόρη μου η οποία θα πάει σε ελληνικό σχολείο. Θέλω να γίνω Έλληνας και η κόρη μου Ελληνίδα…”

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.