Kαμπάνια συγκέντρωσης σχολικών ειδών




Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο των δράσεων και προγραμμάτων πολλαπλής στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού της πόλης μας, οργανώνει καμπάνια συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Η έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς σηματοδοτεί μία επιπλέον ανάγκη η οποία συνδέεται με την εξασφάλιση απαραίτητων σχολικών ειδών στα παιδιά σχολικής ηλικίας των οποίων οι γονείς αδυνατούν, λόγω κυρίως παρατεταμένης ανεργίας και φτώχειας, να αγοράσουν.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο απευθυνόμαστε σε εσάς με την ελπίδα ότι θα συνδράμετε για άλλη μια φορά, στην εξασφάλιση καινούργιων σχολικών ειδών για τα παιδιά της πόλης μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία είτε απευθείας, είτε μέσω ειδικών καλαθιών που θα τοποθετηθούν στα βιβλιοπωλεία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ελπίζοντας στην θετική σας ανταπόκριση, για να χαρίσουμε όλοι μαζί ξανά χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ!!!                                         ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία:

-Κοινωνική Υπηρεσία Δ/νση:Αλεξιουπόλεως 27 Αργυρούπολη  1ος Όροφος

Τηλ: 210 9961973, 210 9904205  email:[email protected]

-Τμήμα Παιδείας Πρώην Δημαρχείο Ελληνικού Δ/νση:25η Οδός-Πλατεία Αγίας Τριάδας Τηλ: 2132026044, 2132026046 email: [email protected]

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.