Δηλώσεις Συμμετοχής για το Κοινωνικό Φροντιστήριο




Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, διοργανώνει, για έκτη συνεχή χρονιά, το θεσμό του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” αξιολογώντας την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος. 
Τα τμήματά του απευθύνονται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου – Λυκείου) που κατοικούν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης και έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω των 13.000 ευρώ.
Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο διεξάγονται τα κύρια μαθήματα σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας και Εθελοντισμού στην κ. Βαρβάρα Ράπτη τηλ: 2109970115 και κα Αικατερίνη Βλαχάκη τηλ: 2109970134 προσκομίζοντας εκκαθαριστικό σημείωμα ΔΟΥ. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και από ώρα 9:00 έως 13:00 καθημερινά. 
Το πρόγραμμα και η έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθούν προς το τέλος Σεπτεμβρίου σε ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών. Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Εκπαιδευτικός Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Πανταζόπουλος και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού κα Δήμητρα Κορμά.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, που στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν διδασκαλία στα τμήματά του, θα λειτουργήσει στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πουσουλίδου 10 & Χαλκοκονδύλη).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.