Αρχαίο Θέατρο Δίου – Όλυμπος: “Λυσιστράτη” από τα παιδιά της Βούλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μαθήματα πολιτισμού στη πλατεία του Πανοράματος, από την θεατρική ομάδα και την χορωδία μαθητών και αποφοίτων, στην τελευταία πρόβα πριν την αναχώρηση τους για το διεθνές φεστιβάλ θεάτρου στο Δίον.

Aπό τη σελίδα  Τρίτο Βούλας , στο facebook

Savas Rakintzakis Μπορει να ειμαι απλα ένας μουσικός χωρίς ιδιαίτερη θεατρική εμπειρία, έχοντας όμως περάσει απο τα χέρια της Fra De, ξερω πως ολα όσα κανει στέφονται με επιτυχία, και όλοι όσοι περνούν απο τα χέρια της, βγαίνουν καλύτεροι άνθρωποι (ακομα και μουσικοί… Το λέω απο προσωπική πείρα…). Όσο για τις υπαίθριες πρόβες, με τα καθε λογής εμπόδια, ενα εχω να πω: το 2007 βρέθηκα σε ανάλογη κατάσταση και μάλιστα πεταμένος έξω από μεγάλο και γνωστό δημόσιο φορέα, με μια χορωδία που προσπαθούσε να συγκροτηθεί σε σύλλογο… Λίγους μήνες μετα, αυτη η χορωδία ηταν η πρώτη που έφερε διάκριση σε παγκόσμιους αγώνες χορωδιών και έκτοτε μεσουρανεί στα χορωδιακά πράγματα του τόπου μας… Παράλληλες ιστορίες… Ελπιζω και πιστεύω οτι η θεατρική μας ομάδα και η Liber Animus, με τη βοήθεια και τη στήριξη ανθρώπων που πιστεύουν στο όραμα της Δασκάλας μας, θα γιγαντωθεί και θα παραμείνει για πολλά χρονια “εκει”, σε πείσμα όσων δε μπορουν να ησυχάσουν στην ιδέα οτι “κάτι γίνεται εδω”… Αγαπημένη Δασκάλα, αγαπημένοι φίλοι, αγαπητοί μαθητές, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Fra De Αλσος…Ομορφος χωρος! Εκει αναμεσα στα ποδηλατακια που τρεχανε και στις χαρουμενες φωνες των παιδιων βρηκαμε το κλαδι που ειχαμε αναγκη…Γιατι ”ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ…ΑΠΛΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…”

Δίον - Όλυμπος. Παιδιά της χορωδίας LIBER ANIMUS που επενδύει μουσικά την Λυσιστράτη, μετά τις πρόβες.
Αρχαίο θέατρο, Δίον - Όλυμπος. ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ από μαθητές και αποφοίτους του 2ου Γυμνασίου Βούλας.

 

  • Ντέσσυ Τοπουζίδου
  • Ioanna Petsa
  • Thodoris Konstandopoulos
  • Theofilos Koulianos
  • Ioanna Petsa
  • Theofilos Koulianos
  • Dimitra Sidiropoulou

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.