Άλιμος: Το δώρο – έκπληξη του Ανδρέα στα πρωτάκια (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
(Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Δέσποινα Ιωάννου)

Με μια μικρή έκπληξη, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, για όλα τα πρωτάκια του Αλίμου. Ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, τους χάρισε την πρώτη σχολική τους τσάντα, με τις κασετίνες και τα μολύβια τους .

Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, να περάσουν όμορφα με πολύ παιχνίδι, αλλά και διάβασμα, ενώ στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο.

“Μόνο αγάπη χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και να προχωρήσει μια σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα. Καλή χρονιά σε όλους τους μικρούς μας φίλους με υγεία και καλή δύναμη στους γονείς”  ευχήθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, Γιάννης Μαριόλης.

“Καλή σχολική χρονιά, ιδιαίτερα στα πρωτάκια, γιατί είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτά, που θα την θυμούνται για πάντα και καλή χρονιά σε όλους μας” ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας, Αρτέμης Καραμολέγκος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης με τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Maria Arapaki 6 ώρες ·Καλη Σχολικη Χρονια και απο το 3ο Δημοτικο με σελφιιι!!! — μαζί με Theano Karatza, Dimitris Dimakis, Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, Αρτεμης Καραμολεγκος, Andreas Kondylis, Georgia Papas, ταξιαρχης Δημου, Anastasia Simitropoulou, Vassilis Nerantzakis, Andreas Kondylis και Loukia Melissaratou
Η αεικίνητη Μαρία Αραπάκη (πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου)

Ανδρέας Κονδύλης: "καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία"
Η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακριβή-Βίβιαν Τσαπάρα και ο Γιάννης Μαριόλης (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας)
Οι τσάντες που χάρισε στα πρωτάκια ο Ανδρέας Κονδύλης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.