Άλιμος: Το δώρο – έκπληξη του Ανδρέα στα πρωτάκια (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
(Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Δέσποινα Ιωάννου)
Με μια μικρή έκπληξη, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, για όλα τα πρωτάκια του Αλίμου. Ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, τους χάρισε την πρώτη σχολική τους τσάντα, με τις κασετίνες και τα μολύβια τους .
Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, να περάσουν όμορφα με πολύ παιχνίδι, αλλά και διάβασμα, ενώ στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο.
“Μόνο αγάπη χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και να προχωρήσει μια σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα. Καλή χρονιά σε όλους τους μικρούς μας φίλους με υγεία και καλή δύναμη στους γονείς” ευχήθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας, Γιάννης Μαριόλης.
“Καλή σχολική χρονιά, ιδιαίτερα στα πρωτάκια, γιατί είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτά, που θα την θυμούνται για πάντα και καλή χρονιά σε όλους μας” ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας, Αρτέμης Καραμολέγκος.





