Συλλήψεις σε Άλιμο και Ηλιούπολη για φοροδιαφυγή και απάτες
Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης. 

1. Την 8-9-2015 συνελήφθη στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκόπουλου, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά (7) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 39 έτη, για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της πλαστογραφίας. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο (2) εντάλματα σύλληψης και μία (1) διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών για φοροδιαφυγή.

2. Την 8-9-2015 συνελήφθη στον Άλιμο, από το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία (1) καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 12 έτη και 9 μήνες για τα αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της απάτης.

3. Την 9-9-2015 συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, 51χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία (1) καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 20 μήνες για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

4. Την 9-9-2015 συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, 75χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι (6) καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 5 έτη για παράβαση εργατικής νομοθεσίας και για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.