Άγιος Δημήτριος: “Συμβολαιογράφος” με την Ηρώ Μανέ – Σε αυτή την παράσταση δεν πληρώνετε εισιτήριο αλλά τρόφιμα




Μια παράσταση απολογία και εξομολόγηση μαζί είναι ο «Συμβολαιογράφος» του Νίκου Βασιλειάδη. Ένας βαθειά συγκινητικός μονόλογος μιας γυναίκας που ζει σε λάθος χώρο και χρόνο τον οποίο ερμηνεύει η Υρώ Μανέ.

Η Ερασμία, μια χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει. Μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, το πάθος.

Μπορεί όμως μια γυναίκα της ηλικίας να αγαπήσει; Και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει μπορεί να το ανεχτεί;

Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί το απαγορευμένο. Και όταν τολμά να το προκαλέσει, η τιμωρία άμεση. Ο λόγος είναι συμβόλαιο και το υπεσχημένο οφείλει να τηρηθεί.

Τη θεατρική διασκευή στο «Συμβολαιογράφο» υπογράφουν η Εμμανουέλλα Αλεξίου και ο Γιώργος Καραμίχος. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργο Καραμίχου, τα σκηνικά της Χριστίνας Κωστέα, τα κοστούμια τηςΈλενας Παπανικολάου και η μουσική επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη. Το τραγούδι της παράστασης, το οποίο ερμηνεύει η Υρώ Μανέ, έγραψε ο Κώστας Λειβαδάς

Σήμερα στις 8:30 μμ:
Ηρώ Μανέ – Συμβολαιογράφος (με πρόσκληση)
Στρογγυλό – Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 23, Αγ. Δημήτριος

Υπενθύμιση: Προσκλήσεις για την παράσταση μπορείτε να προμηθευτείτε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας (Δυρραχίου 10), προσφέροντας τέσσερα (4) τεμάχια τρόφιμα για κάθε πρόσκληση, προκειμένου να ενισχυθεί αυτή η τόσο σημαντική δομή του Δήμου μας. Εναλλακτικά, στην είσοδο του σχολείου όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.