Συγχαρητήρια σε Νικολαΐδου, Ασουμανάκη από τον Προκόπη Παυλόπουλο (VIDEO)




Το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Γαλλία κατέκτησαν η Κατερίνα Νικολαϊδου (Ναυτικός  Όμίλος Κατερίνης) και η Σοφία Ασουμανάκη (Ελληνικος Ναυτικος Ομιλος Αιγυπτωτων – ENOA )

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονταν στην τέταρτη θέση, αλλά στα τελευταία 500 μέτρα ανέβασαν ρυθμό και με εξαιρετικό φίνις τερμάτισαν τελικά στη δεύτερη θέση πίσω από το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γερμανίδες

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 

«Σας συγχαίρω θερμώς, για την μεγάλη παγκόσμια διάκρισή σας. Η οποία παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, επειδή αναδεικνύει κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο, τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς της πατρίδας μας», αναφέρει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στις αθλήτριες κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στη Γαλλία.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους και όλες που έσπευσαν να μας συγχαρούν και να εκδηλώσουν την αγάπη τους, μα προπαντός όλους εκείνους που χειροκρότησαν μπροστά στις οθόνες την προσπάθειά μας να τιμήσουμε και πάλι τα χρώματα της Ελλάδας μας σε έναν παγκόσμιο αγώνα.

Πρέπει όμως αυτήν την όμορφη ώρα για μας, να θυμηθούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην σημερινή μας ανάβαση στο βάθρο: Την Κωπηλατική μας Ομοσπονδία, τους Συλλόγους μας, τους προπονητές μας (ομοσπονδιακούς και συλλογικούς). Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κείνους που μας στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθειά μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας∙ την Ασφαλιστική Εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Υποσχόμαστε ότι στη χρονιά που ξανοίγεται μπροστά μας θα καταβάλουμε συνεχή και επίπονη προσπάθεια, ώστε με τις ευχές και τη συμπαράσταση όλων να τιμήσουμε τις ελληνικές προσδοκίες στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Κατερίνα Νικολαΐδου 
Σοφία Ασουμανάκη

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.