Γλυφάδα: Δωρεάν συναυλία με τους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη




Mε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού προσκαλεί τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης ο Δήμος Γλυφάδας. Η ομορφότερη πανσέληνος του χρόνου θα συνδυαστεί με τραγούδια που ερμήνευσαν  δύο θρύλοι του ελληνικού πενταγράμμου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Γιάννης Πάριος.
Στις 29 Αυγούστου 2015 διοργανώνεται συναυλία με τους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη στην παραλία της 3ης μαρίνας της Γλυφάδας με τίτλο «Τα τραγούδια του πατέρα μου κάτω από το φεγγάρι».
Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος Νίκος Κούρος ενώ συμμετέχει και η τραγουδίστρια Χρύσα Μπελούση.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.

 Γιώργος Παπανικολάου – δήμαρχος Γλυφάδας:

Με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον αντιδήμαρχο Μάριο Κασέρη βάζουμε τις τελευταίες πινελιές για μια μοναδική, αυγουστιάτικη πανσέληνο στη Γλυφάδα! Μπροστά στο Σαρωνικό, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, με μελωδίες γνωστές και αγαπημένες. Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί στα “Τραγούδια του πατέρα μου”, το τελευταίο μουσικό ταξίδι του φετινού καλοκαιριού. Αυτό το Σάββατο, 29 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην παραλία της Γλυφάδας, οBithikotsis A Full Grigoris και ο Harry Varthakouris (Χάρης Βαρθακούρης)τραγουδούν Μπιθικώτση και Πάριο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Σας περιμένουμε!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.