Η ελεύθερη παραλία της Βούλας απέκτησε Seatrack – Το επόμενο καλοκαίρι θα τοποθετηθούν και άλλες δύο ράμπες, από το δήμο




Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του Seatrack, της ηλεκτρικής ράμπας που τοποθετήθηκε σε παραλία του Δήμου μας για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 10:00 π.μ. στην ελεύθερη παραλία δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας.
Ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι ο πρώτος που τοποθετήθηκε στον Δήμο μας και η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει την προμήθεια ακόμα δύο μηχανισμών για να τοποθετηθούν σε παραλίες τους Δήμου μας το καλοκαίρι του 2016 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα σε άτομα με κινητικά προβλήματα, και να μπορέσουν να κάνουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.
Η λειτουργία του Sea-track υποστηρίζεται από προσωπικό του Δήμου (Φυσικοθεραπευτές), ενώ στον ίδιο χώρο έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα, χημική τουαλέτα ΑμεΑ και ξύλινοι διάδρομοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων με κινητικά προβλήματα. Παράλληλα δύο θέσεις στάθμευσης στην παραλία, δίπλα στις εγκαταστάσεις, έχουν δεσμευτεί για αποκλειστική χρήση ΑμεΑ.
Το Sea-Track θα λειτουργεί κάθε χρόνο από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ και από τις 3.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

SEATRAC | Nikos Logothetis from Focus Forward Films on Vimeo.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η ελεύθερη παραλία της Βούλας απέκτησε Seatrack – Το επόμενο καλοκαίρι θα τοποθετηθούν και άλλες δύο ράμπες, από το δήμο

  • 27/08/2015 at 2:17 μμ
    Permalink

    I have many wonderful memories of Voula Beach, and this addition will be a great help to disabled people, to enable them to go for a swim with minimal or no help.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.