Aργυρούπολη: Η περιπέτεια της κας Σταματίνας Καλκαβούρα είχε αίσιο τέλος




Νοσηλεύτρια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, είδε το SILVER ALERT και αναγνώρισε την ηλικιωμένη.

Η περιπέτεια της κας Σταματίνας Καλκαβούρα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Καλκαβούρα, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 75χρονη χάθηκε την Κυριακή 02/08/2015, από το σπίτι της στην Αργυρούπολη Αττικής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των οικείων της και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Πέμπτης, 06/08/2015 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε νοσηλευόμενη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Νοσηλεύτρια εργαζόμενη στο νοσοκομείο, είδε το SILVER ALERT και αναγνώρισε την ηλικιωμένη. Η κα Σταματίνα, είναι και πάλι κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ευχαριστεί τους Εθελοντές Αναζήτησης του SILVER ALERT, την Κοινωνική Υπηρεσία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και τους εργαζόμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, για την ευαισθησία και τη συνδρομή τους ώστε η περιπέτεια ενός ακόμα ηλικιωμένου συνανθρώπου μας να έχει αίσιο τέλος!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να  βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Πελίνα Θεοδοσίου

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Τ: 211-3499700, 210-5246202

E-mail: [email protected][email protected][email protected] http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.