Άλιμος: Ποτάμι η λεωφόρος Ιωνίας – Έσπασε αγωγός της ΕΥΔΑΠ (VIDEO)




Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε το σπάσιμο αγωγού της ΕΥΔΑΠ στη συμβολή της Λ.Ιωνίας και Πινδάρου, στο Άνω Καλαμάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η ροή σε κυβικά νερού ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της Λ.Ιωνίας να πλημμυρίσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων.

Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ ανταποκρίθηκε άμεσα και έκλεισε την παροχή στην γύρω περιοχή με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή στην υδροδότηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα της εταιρίας παρείχε ενημέρωση για το συμβάν σε πραγματικό χρόνο.

Το έργο του συνεργείου αποκατάστασης έκανε πιο δύσκολο ένα αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πάνω σε ένα κλειδί (διακόπτη) παροχής της περιοχής, γεγονός που ανάγκασε τους τεχνικούς, έστω και προσωρινά,  να διακόψουν την παροχή νερού σε ένα ευρύτερο κομμάτι της περιοχής από αυτό που ήταν αναγκαίο, προκειμένου να ανακόψουν τη διαρροή.

Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας και παρά του προχωρημένου της ώρας βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του και το μετακίνησε. Έτσι η διακοπή στην ύδρευση περιορίστηκε μόνο στην οδό Πινδάρου. Η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως και μαζί της και η υδροδότηση στην περιοχή λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.