Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής των ξενοδοχείων, στη Γλυφάδα – Τον έπιασαν πριν να κάνει και τρίτη ληστεία!




Στα χέρια της Ασφάλειας βρίσκεται ο άνδρας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ξενοδόχων της Γλυφάδας, ο επονομαζόμενος και “μοναχικός λύκος των ξενοδοχείων”.

Πρόκειται για τον ληστή που είχε κάνει δυο ληστείες σε ξενοδοχεία της Γλυφάδας και που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ετοίμαζε ακόμη μια!

Ο ληστής των ξενοδοχείων της Γλυφάδας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από συντονισμένες έρευνες της Ασφάλειας, λίγο πριν κάνει μια νέα ληστεία σε τρίτο ξενοδοχείο της περιοχής.

Κρατείται στα κρατητήρια της Ασφάλειας και όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ -www.newsit.gr

Ένοπλη ληστεία στη Γλυφάδα

Ένας ένοπλος εισέβαλε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο Παλμύρα επί της Λ. Ποσειδώνος 70 στη Γλυφάδα με στόχο τη ληστεία.

Ο άνδρας αφού απείλησε τον υπάλληλο του ταμείου με το όπλο, κατάφερε να αποσπάσει τo ποσό των 2.000 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προανάκριση διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Και δεύτερη ληστεία σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας

Είναι η δεύτερη ληστεία σε ξενοδοχείο τα τελευταία 24ωρα. Και αυτή τη φορά ο ληστής εισέβαλε νύχτα κρατώντας ένα όπλο στο χέρι.

Ο δράστης εισέβαλε ξημερώματα στο ξενοδοχείο της οδού Αρτεμισίου στη Γλυφάδα κρατώντας όπλο. Κατευθύνθηκε στη ρεσεψιόν, απείλησε τον υπάλληλο που είχε βάρδια και άρπαξε από το ταμείο περίπου 100 ευρώ.

Δευτερόλεπτα αργότερα είχε εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.