Η Κώτσια, η Βουλιαγμένη και το Ρίο




Η Χριστίνα Κώτσια, ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού, γυναικείου, πόλο (και μέλος της φουρνιάς των 94άρηδων κοριτσιών που σάρωσε τα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα), μιλάει στο WaterPoloLive για τον επαναπατρισμό της και τη συμφωνία της με τη Βουλιαγμένη, αλλά και για τη μεγάλη προοπτική που υπάρχει για να πάρει μέρος (πέρα από το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016).

«Αυτή η χρονιά θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο πόλο. Φεύγω για λίγο από τις πολλές υποχρεώσεις του διαβάσματος και των σπουδών μου στις ΗΠΑ και στοχεύω στο πώς θα γίνομαι μέρα με τη μέρα, καλύτερη στη μεγάλη μου αγάπη το πόλο. Αυτός είναι κι ο στόχος μου με τη Βουλιαγμένη», τόνισε αρχικά η Χριστίνα Κώτσια και πρόσθεσε:

«Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά για να κάνω, στο τέλος, περήφανο τόσο τον εαυτό μου όσο και την ομάδα μου. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τη Βουλιαγμένη τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους. Επιπροσθέτως ο μεγάλος στόχος μου, σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας, μετά το Παγκόσμιο του Καζάν, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας. Και παλεύω πολύ σκληρά για αυτό. Ετσι μένω φέτος στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψω στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου».

ΠΗΓΗ: WaterPoloLive

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.