Καρβέλας – Πάνια: «Καμπάνα» 75.000 ευρώ για το θερμό επεισόδιο με τους αστυνομικούς στη Βάρη




Η ώρα της «λυπητερής» για τα… παρατράγουδα της κινηματογραφικής καταδίωξης στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου με πρωταγωνιστή το ζεύγος έφτασε!
Πρόστιμο 75.000 ευρώ για τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς, που είχε γίνει το 2008 στη Βάρη. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους σταμάτησαν και τους οδήγησαν ως το αυτόφωρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί από τη μεριά τους υποστήριζαν πως το ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε και τελικά οι δικαστές δικαίωσαν τους αστυνομικούς. Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση, “δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000”. Ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.