“Έφυγε” μετά το σχόλασμα…




Την Τετάρτη 1η Ιουλίου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Δημήτρης Ζάχος, επί 23 χρόνια εργαζόμενος στο Δήμο Eλληνικού – Αργυρούπολης. Ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή ακριβώς στο σχόλασμα της βάρδιας του. Οι συνάδελφοί του που τον αναζήτησαν τον βρήκαν νεκρό στο αυτοκίνητό του και παρά τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ το μοιραίο είχε επέλθει.

Ο Δημήτρης Ζάχος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά και στους κατοίκους του δήμου μας. Οδηγός στο τμήμα ηλεκτρολόγων γύρναγε καθημερινά όλη την πόλη μαζί με τους συναδέλφους του τμήματός του, όπου υπήρχε ανάγκη. Γνωστή και αγαπητή φυσιογνωμία σε όλες τις εκδηλώσεις στις πλατείες και στους άλλους δημόσιους χώρους του δήμου μας εκεί που το συνεργείο των ηλεκτρολόγων έδινε ήχο και φως στα δρώμενα. Καλόγνωμος, εργατικός και ευγενικός.

Γεννήθηκε το 1953 στο Βουκουρέστι από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Η οικογένειά του μετακινήθηκε στην Ουγγαρία όπου και παντρεύτηκε. Το 1981 επαναπατρίστηκε. Ζούσε μόνος του φροντίζοντας την υπερήλικη μητέρα του.

ΠΗΓΗ:sinergasia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.