Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε στον Καρέα




Ένας νεκρός, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε στην περιοχή του Υμηττού όπου είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω Twitter, αναφέροντας: «Νεκρό εντοπίστηκε άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα Αττικής, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά».

Συγκεκριμένα, λίγο πάνω από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης περίπου ενα χιλιόμετρο μακριά απο το μνημείο των τεσσάρων νεκρών της πυρκαγιάς του 1998 βρέθηκε απανθρακωμένο σώμα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Το σώμα μεταφέρεται στο νεκροτομείο για να του γίνουν ειδικές εξετάσεις για να ταυτοποιηθεί.

Να θυμηθούμε πως οι έρευνες είχαν ξεκινήσει σήμερα το πρωί μετά από αναφορά οικογένειας για τη εξαφάνιση ενός 47χρόνου στην περιοχή του Υμηττού.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το πρωί έψαχνε στον Υμηττό έναν άντρα ηλικίας 47 χρόνων ο οποίος σύμφωνα με την οικογένειά του εξαφανίστηκε μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο βουνό.

Συγκεκριμένα ο 47χρόνος, ο οποίος είναι αστυνομικός και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, σύμφωνα με τους δικούς του, λίγο πριν την πυρκαγιά βγήκε για περπάτημα στην περιοχή του αθλητικού κέντρου στην Ηλιούπολη, κάτι που συνήθιζε να κάνει. Ωστόσο, από εκείνη την ώρα και μέχρι τώρα δεν έχει δώσει σημάδι επικοινωνίας, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχεί.

protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.