Ξεκίνησε το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας




Με μια μεγάλη γιορτή, για παιδιά και μεγάλους, ξεκίνησε το θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας. Η εκδήλωση για την έναρξη του καλοκαιρινού camp πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», με τη συμμετοχή γνωστών αθλητριών, όπως η Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, που επιμελείται το πρόγραμμα, και η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή.  

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν στη Δήμο ό,τι πολυτιμότερο έχουν και τους διαβεβαίωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες για όλους εποχές η δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους.

Για τις επόμενες πέντε εβδομάδες (22 Ιουνίου-24 Ιουλίου), εκατοντάδες παιδιά, ηλικίας 6-14 ετών, θα έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων, θα συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, θα γνωρίσουν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές – και όλα αυτά μέσα από ένα πλούσιο σε δραστηριότητες και εμπειρίες πρόγραμμα που προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.