Καλή σταδιοδρομία, στη ζωή των αποφοίτων… (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(periklisloridas.wordpress.com)

Γιορτή για τους απόφοιτους του 3ου ΓΕΛ Αλίμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/6 στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου δεκάδες μαθητές και γονείς βρέθηκαν σε μια γιορτή με μουσική και χορό που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων του σχολείου και οι καθηγητές, στην γιορτή του σχολείου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.
Την γιορτή την ξεκινήσανε οι «one more season» η μπάντα του σχολείου, υπό την φροντίδα της κυρίας Ρόζου Αικατερίνης καθηγήτρια μουσικής,  που αποτελείτε από τους :

Φωνή: Στέβη, μαθήτριας 2ας λυκείου- Ελευθερία, μαθήτριας 3ης λυκείου

Κιθάρα: Κώστας, μαθητής 3ης λυκείου – Γιώργος, μαθητής 1ης λυκείου

Μπάσο: Νίκη, μαθήτριας 3ης λυκείου

Ντράμς: Σοφία, μαθήτριας 1ης λυκείου

στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

ο Νίκος, ακουστική κιθάρα, φωνή

και ο Νίκος, ακουστική κιθάρα, φωνή

Οι ΕΣΕΛΟΝ πήραν στην συνέχεια την σκυτάλη με δικά τους τραγούδια αλλά και με το «Ήτανε μια φορά» του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Μετά η Σοφία Τ. μαθήτρια τις 1ης Λυκείου, μας ταξίδεψε με όμορφες διασκευές ενώ ο Περικλής Λορίδας έκλεισε με 2 τραγούδια την γιορτινή μουσική βραδιά.

Στο ενδιάμεσο έγινε η απονομή από τον σύλλογο γονέων στους τελειόφοιτους, ενώ το χορευτικό σχήμα του σχολείου, με τις οδηγίες  της γυμνάστριας του σχολείου, κυρίας Φραγκουλάκη Μαρία, σήκωσαν στο πόδι, παιδιά και γονείς!

Καλή σταδιοδρομία, στην ζωή των αποφοίτων, καλή συνέχεια στα παιδιά που συνεχίζουν, για να κερδίσουνε την ζωή που τους ανήκει!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.