Στέφανος Διαμαντής: “Προσπαθούμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια του για να διασκεδάσει” (VIDEO)




(Aπό τη σελίδα του  Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου)

“Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το φεστιβάλ του ΘΟΠΑΑ ! Ευχαριστούμε τα παιδιά των τμημάτων μας,τους γονείς, τους δασκάλους και τους εργαζόμενους του ΘΟΠΑΑ που δούλεψαν εκτός ωραρίου με αυταπάρνηση και χαρά”.

Το notia.gr συνάντησε τον πρόεδρο του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, Στέφανο Διαμαντή, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού, Νίκο Αλβανό, είχαν την ευθύνη για το 2μερο Φεστιβάλ του  ΘΟΠΑΑ.

Στέφανος Διαμαντής:

“Την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Ιουνίου, εδώ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι, στην Ιωνίας 96 στο Πολιτιστικό του δήμου Αλίμου, πραγματοποιήσαμε για πρώτη φορά ένα φεστιβάλ το οποίο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Συμμετείχαν τα πολιτιστικά τμήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού, το παιδικό θέατρο, το εφηβικό θέατρο, η παιδική χορωδία, άλλα τμήματα με κουκλοθέατρο, με θέατρο σκιών, Καραγκιόζη.

Ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ τα παιδιά, ευχαριστηθήκαμε και εμείς οι μεγάλοι πολύ, νιώσαμε λίγο σαν παιδιά. Ταχυδακτυλουργοί μας ταξίδεψαν σε μαγικούς χώρους και γενικά είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και σκεφτόμαστε πια πολύ σοβαρά να το καθιερώσουμε αυτό το φεστιβάλ, κάθε χρόνο και ενδεχομένως κάποια μέρη, κάποια τμήματα, κάποια δρώμενα αυτού του φεστιβάλ, να τα επαναλάβουμε σε χρονικά διαστήματα, ανά Κυριακή, μια Κυριακή του μήνα, κλπ.

Βεβαίως δεν έλειψαν και οι καλές συζητήσεις και οι διαλέξεις που έκαναν κάποιοι άνθρωποι που μας βοήθησαν και ήταν χορηγοί, για λογοθεραπεία, για αξιολογήσεις παιδιών, με τους οποίους θα αναπτύξουμε και μια μεγαλύτερη συνεργασία και σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους όρους ώστε ο κόσμος να βγει από τα σπίτια του, να διασκεδάσει, και με τα πολιτιστικά και με τα αθλήματα που έχουμε στο Θουκυδίδειο Οργανισμό και να μπορέσουμε έτσι να προσφέρουμε αυτά που πρέπει να προσφέρουμε σαν δημοτική αρχή στους δημότες και στους πολίτες του Αλίμου“.






Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.