“Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως πάντα”




Σας προσκαλούμε στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνουμε το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο προαύλιο του σχολείου μας για να αποχαιρετήσουμε μαζί τη σχολική χρονιά που φεύγει.
Η γιορτή θα ξεκινήσει με τα παιδιά των χορευτικών πολιτιστικών τμημάτων του συλλόγου μας που μαζί με τους δασκάλους τους Ερη Κοντογούρη, Ντίνα Λαζαρίδου και Σταμάτη Μπενέτα θα μας παρουσιάσουν παραδοσιακούς, μοντέρνους χορούς και hip-hop.
Παράλληλα, θα απονεμηθούν τα αναμνηστικά συμμετοχής για τα εικαστικά, το σκάκι και το πινγκ πονγκ, ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών των εικαστικών τμημάτων, τα οποία έχουν επιμεληθεί οι δασκάλες τους Μαργαρίτα Ντονικιάν και Ρόζμαρι Φράγκου.
Η βραδιά θα συνεχίσει με πολύ τραγούδι και χορό, με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα σε έντεχνους, ρεμπέτικους και παραδοσιακούς ρυθμούς από τη μουσικοχορευτική ομάδα « Μουσική Αθάλη ». Kαι επειδή… νηστικό αρκούδι δε χορεύει, Barbeque και φέτος! Με άφθονα σουβλάκια, αναψυκτικά και παγωμένη μπύρα (για τους μεγάλους ).
Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως πάντα και να ανταλλάξουμε ευχές για Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.