Πρόταση, (αλλά και γλέντι) γάμου το Σάββατο στο θέατρο «Βέμπο»




Έχετε ακούσει διάφορες προτάσεις γάμου. Αυτή όμως σίγουρα είναι ξεχωριστή.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Ιουνίου στο θέατρο Σοφίας Βέμπο Λεωφ. Καραμανλή 14, στην παραλία της Βούλας στις 9:00 μ.μ. στην θεατρική παράσταση, «Πρόταση Γάμου», του Άντον Τσέχωφ. Μία μονόπρακτη κωμωδία από την ομάδα «Αστροναύτες».
Το μονόπρακτο του Άντον Τσέχωφ σε μία απρόβλεπτη σκηνική μεταφορά, τρυφερό και ξεκαρδιστικό μαζί, ερμηνεύουν με δεξιοτεχνία η Φρόσω Ζαγοραίου και ο Ντίνος Ποντικόπουλος. Ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας λιβάδια, λίμνες και «καλλιστεία» σκύλων. Ζωντανά παίζει βιόλα ο Αντώνης Σκαμνάκης και πλημμυρίζει με όμορφα ηχητικά τοπία τον χώρο. Θα καταφέρνουν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα χωρίς άλλα παρατράγουδα;
Στη συνέχεια ακολουθεί το γλέντι του Γάμου στις 22:00 στο Θέατρο Βέμπο. Ο ΟΑΠΠΑ παρουσιάζει «ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΛΕΠΤΑ».
Μία παράσταση από τα τμήματα μοντέρνου χορού του ΟΑΠΠΑ και τη Σχολή «ΧΟΡΟΡΑΜΑ», από το Αργεντίνικο tango μέχρι το oriental και το σύγχρονο χορό .
Ένα ταξίδι στις μουσικές και τους χορούς του κόσμου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.