Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Σπανός, χάρισε ένα δίωρο, όλο λυρισμό, ταξίδι




Το Σάββατο στο λιμάνι της Βάρκιζας ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Σπανός μας χάρισε ένα δίωρο όλο λυρισμό ταξίδι μέσα απ τις μεγάλες επιτυχίες του απ το “Νέο Κύμα” τις “Ανθολογίες” “και την “Οδός Αριστοτέλους”.

Το κοινό ξεσήκωσε με την ερμήνεια της η Πένυ Ξενάκη η οποία κατέβηκε και τραγούδησε μαζί του καθώς και οι μπάσες φωνές των Κώστα Τζιαγκούλας και Κοσμά Κόκκολη.

Ο συνθέτης καθ όλη τη διάρκεια της συναυλίας ήταν τόσο επικοινωνιακός  με τους μουσικούς του αλλά και με τον κόσμο ,και εκείνοι του το ανταπέδωσαν με το θερμό τους χειροκρότημα και με την επιθυμία τους να μη σταματήσει το μουσικό ταξίδι.

Ο Δήμαρχος μας, συνεπαρμένος και ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή στο τέλος της συναυλίας, ευχαρίστησε το Γιάννη Σπανό και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα ξαναβρεθούν λέγοντας “Είναι μεγάλη τιμή που είχαμε μαζί μας τον Γιάννη Σπανό και δεσμευόμαστε να επαναληφθεί η αποψινή βραδιά.”

Στη συναυλία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κα Αργυροπούλου,οι Αντιδήμαρχοι Κάραγιαν και Βαμβασάκης,ο Αντιπρόεδρος του ΝΠ κος  Αγαλιώτης ,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Βάσης,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  ,Παπαμιχαήλ, Δήμας , Αργυρουδάκης ,η εντεταλμένη πολιτισμού και Δημοτική Σύμβουλος κα Μπραιμνιώτη , οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Λεντή και Κανέλου και ο Συμπαραστάτης Δημότη κος Ελευθερίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.