“Nα αποτρέψουμε την αυθαίρετη κατασκευή”

Συγγραφέας
4 Ιουνίου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης και πιθανολογείται από σήμερα άμεση έναρξη εργασιών για ανέγερση ναού απ τους Κοπτορθόδοξους σε δημόσια ακίνητα στο Άγιο Κων/νο στη οδό Λυσίου & Ιπποκράτους.

Πέρα απ την πολιτική και κοινωνική πλευρά του θέματος η άδεια είναι παράνομη και πρέπει να ανακληθεί για πολλούς λόγους, όπως :

  • Δεν προβλέπεται από το υπάρχων ρυμοτομικό σχέδιο η συγκεκριμένη χρήση.
  • Δεν υπάρχει έγκριση αρχιτεκτονικής επιτροπής όπως προβλέπεται αφού το κτήριο είναι ειδικής χρήσης.
  • Να θυμίσουμε ότι το κτίσμα γίνεται σε μια περιοχή που είναι επιβαρυμένη, με πυκνή δόμηση και χωρίς ελεύθερους χώρους.

Καλούμε τους συνδημότες μας να είναι σε ετοιμότητα ώστε με την κινητοποίηση μας να αποτρέψουμε την αυθαίρετη αυτή κατασκευή. Ζητούμε τα δημόσια ακίνητα να παραχωρηθούν στον Ηλιουπολίτικο λαό στον οποίο ανήκουν.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας