1500 παιδιά, στο 3 on 3 Streetball, που έγινε στη Γλυφάδα (EIKONEΣ)




Περισσότερα από 1500 παιδιά και νέοι συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Το «3 on 3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του πάρκινγκ έναντι του νέου δημαρχείου Γλυφάδας.

Μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης και πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, αστέρια του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Ίαν Βουγιούκας και άλλοι, έπαιξαν με μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα.

Παράλληλα με το τουρνουά, έγιναν και διαγωνισμοί, αλλά και διάφορα happenings, ενώ οι νικητές μοιράστηκαν πλούσια δώρα! Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και υποσχέθηκε να γίνει θεσμός για την πόλη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.