Πανηγυρικό φινάλε στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Πανηγυρικό ήταν το φινάλε στη σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μάϊου, στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης και διοργάνωσε ο Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006.

Στους αγώνες πήραν μέρος 140 αγόρια και κορίτσια από σωματεία της Θεσσαλονίκης, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη, τη Βέροια και τα Χανιά.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Βούλας κατέκτησαν τις 3 από τις συνολικά 6 πρώτες θέσεις. Ο αθλητής του Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, Σγουρόπουλος Γιάννης κατέκτησε το χρυσό στους παίδες και ο Δαμιανής Στράτος του ίδιου συλλόγου την πρωτιά στους εφήβους.

Στις κορασίδες ο τελικός έγινε μεταξύ 2 αθλητριών του Α.Ο. ΑΡΗ 2006 με τελική επικράτηση της Τέρπου Ελισάβετ ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα, που κρίθηκε στις λεπτομέριες, της Φίσερ Έλλης.

Τις απονομές στην πρώτη μέρα των αγώνων έκαναν ο Δήμαρχος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΛΥΔΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ο αντιπρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ.

Την δεύτερη τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος, η ΦΡΟΛΙΚΑ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ, ο αντιπρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ μέλος επίσης του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Π.Α.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνει η Θεσσαλονίκη, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου θα βρεθούν οι πρώτοι των πρώτων των συνολικών (15 τον αριθμό) αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 οφείλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον αντιπρόεδρο του Ο.Α.Π.Π.Α. για την βοήθεια που προσέφερε στον όμιλο, ώστε να μεταφερθεί όλος ο εξοπλισμός από την ΒΟΥΛΑ στην ΒΑΡΗ και να διατηρηθεί ο αγωνιστικός και όχι μόνο χώρος πεντακάθαρος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.