Η απάντηση της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι, στο δημοσίευμα για την “Ακτή του Ήλιου” και η ανταπάντηση του notia.gr
(Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι)

Οι αγώνες που έχουμε δώσει για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι πολύχρονοι και γνωστοί, αλλά μάλλον όχι στον συντάκτη του δημοσιεύματος στο notia.gr, που δικαίως διαμαρτύρεται για την “πολιτική” της επιχείρησης εντός της «ΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ« στον Άλιμο… Τον παραπέμπουμε, λοιπόν, σε όλες τις δράσεις που έχει αναπτύξει η δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι και σε όλες τις παρεμβάσεις που έχει κάνει μέσα και κυρίως έξω από το δημοτικό συμβούλιο, στην ίδια την κοινωνία του Αλίμου. (πατήστε εδώ)

Εκεί θα βρει και για τις ξαπλώστρες και για την παράνομη στάθμευση και για τη Μαρίνα και για άλλα πολλά, που έχουμε κάνει είτε μόνοι μας ως Κίνηση είτε συμμετέχοντας στα πλούσια Κινήματα Πόλης που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να τις αναδημοσιεύσει, αν κρίνει σκόπιμο να ενημερωθούν ορθά οι πολίτες.

Έχει πολύ λάθος, λοιπόν, να απευθύνεται απαξιωτικά στην Ελένη Μπελιά προσωπικά και κατ’ επέκταση στην Κίνηση που εκπροσωπεί. Είναι απορίας άξιο δε, γιατί ο συντάκτης του δημοσιεύματος αφήνει ουσιαστικά στο απυρόβλητο τον “καθ’ ύλην” αρμόδιο, δηλαδή τον δήμαρχο Αλίμου, ο οποίος οφείλει να γνωρίζει και να παρέμβει, εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά στην παραλία της πόλης μας.

Παρεμπιπτόντως, ο αγώνας για το πρ. Αεροδρόμιο αφορά στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος έναντι των ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων και του υπερκέρδους. Αφορά στην απρόσκοπτη πρόσβαση και χρήση όλων των δημόσιων χώρων και της Παραλίας από τους πολίτες.

Εμείς θα χαρούμε πολύ να αφυπνιστεί ο συντάκτης του δημοσιεύματος και να αναλάβει δράση με τα Κινήματα που προασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματά μας και τα δημόσια αγαθά. Όσοι και όσες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην παραλία του Αλίμου αλλά και συνολικά, γνωρίζουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλά μέτωπα ανοιχτά…

——- 

Το δημοσίευμα του notia.gr αναφέρει:
Δεν παίζονται με τίποτα! Θέλουν να βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι. Πληρώσαμε 5 ευρώ για ένα σφηνάκι τσίπουρο (+την ξαπλώστρα) και όταν ζητήσαμε λίγο νεράκι, όχι για να ξεδιψάσουμε, για να βάλουμε στο τσιπουράκι μας είπαν:
“Η πολιτική της επιχείρησης είναι αυτή: το νεράκι χρεώνεται.Αν θέλετε πρέπει να πάρετε ολόκληρο μπουκάλι (+3 ευρώ).”
“Μα δεν θέλω να πιω, αν και έχετε υποχρέωση με τον καφέ και με οποιαδήποτε άλλη παραγγελία (έστω και μία πορτοκαλαδίτσα) να φέρετε έναν ποτηράκι νερό.”
ΟΧΙ!!! AYTH EINAI H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ!!!
Δεν σας φτάνει που έχετε βάλει τις ξαπλώστρες μέχρι μέσα στο νερό. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΨΑΡΟΥ! 
Κύριε Κονδύλη, οι “άνθρωποι” έχουν ξεφύγει…Δεν υπολογίζουν τίποτα…Μόνο το χρήμα…(κύριε διοικητά οι απειλές ΝAΛΟΥ, όχι εδώ…ονόματα και διευθύνσεις σύντομα)
(Κυρία Μπελιά όλα καλά? τι γίνεται με την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες? με τις ξαπλώστρες μέσα στο νερό?έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην πόλη μας ή μας ενδιαφέρει μόνο το αεροδρόμιο?)
(Kύριοι Ορφανέ, Τσαμπαρλή κλπ όλα καλά?)

Η απάντηση του notia.gr:

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν αναφερόμαστε μόνο στην κυρία Μπελιά αλλά και στον δήμαρχο κ.Κονδύλη και στους κυρίους Ορφανό και Τσαμπαρλή. Όσο για τα περί αφύπνισης, σας παραθέτουμε μερικά μόνο από τα επιτόπια ρεπορτάζ του notia.gr στην “Ακτή του Ήλιου”.

Λέμε να μην βάλουμε και τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει τα τρία τελευταία χρόνια στις υπόλοιπες παραλίες των νοτίων προαστίων γιατί θα σας κουράσουμε. Και επειδή όλα αυτά τα έχουν δει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, πιστεύουμε ότι κάτι έχουμε προσφέρει και εμείς στον αγώνα για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες. Καλούς κοινούς αγώνες!

Παραλία του Αλίμου, το βασίλειο της αυθαιρεσίας και της ανομίας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Από τη μια τα κάγκελα από την άλλη είσοδος με λεφτά” (VIDEO)

Ακτή του Ήλιου – οι παραλίες είναι δημόσιο αγαθό (VIDEO)

Ακτή του Ήλιου – απαράδεκτο να δίνεις 7 ευρώ (VIDEO)

Αποκλεισμένη η “Ακτή του Ήλιου με ένα γιγάντιο δίχτυ!!! (4 VIDEO)

Aκτή του Ήλιου – “δεν έχουμε να πληρώσουμε τόσα”(VIDEO)

“Κλωτσιές θα τους δώσω όχι 7 ευρώ για είσοδο”(VIDEO)

Ακτή του Ήλιου – 5 ευρώ για μια μπύρα (VIDEO)

Βόμβα Κονδύλη:”Η Ακτή του Ήλιου γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τη Δημοτική Αρχή” (VIDEO)

Ύψωσαν τείχη στην Ακτή του Ήλιου (ΕΙΚΟΝΕΣ + VIDEO)

Αυτοψία στις παραλίες- Aκτή του Ήλιου (video)

To notia.gr στις παραλίες των νοτίων προαστίων (video)

Μετέτρεψαν σε Ντουμπάι την πλαζ του Αλίμου

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.