Ένας πρίγκιπας στην “Αθηναϊκή Ριβιέρα” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Χωρίς τυμπανοκρουσίες ο πρίγκιπας Carl Phillip της Σουηδίας έφτασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Αθήνα. Ο διάδοχος του θρόνου, που ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη μνηστή του Sofia Hellqvist, με την οποία διατηρούν σχέση από το 2015, αποφάσισε να διασκεδάσει ως εργένης στην Ελλάδα.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 13 Ιουνίου και είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα της χώρας, αφού η μνηστή του πρίγκιπα είναι πρώην μοντέλο εσωρούχων, μοντέλο για αισθησιακές πόζες και παίκτρια σε ριάλιτι σόου.

Ο Carl Phillip απαθανατίστηκε χθες Κυριακή 3 Μαΐου από τους φωτογράφους στη Γλυφάδα, να μπαίνει σε ταξί, αφού αυτό το μέσο αποφάσισε να χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του!

Βέβαια συνοδευόταν από άντρα ασφαλείας. Ο πρίγκιπας συνελήφθη αφού πέρασε μία χαλαρή βραδιά στο Opus.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του theTOC.gr, ο Carl Philip έκανε το πάρτι του την Παρασκευή 1η Μαΐου στη Γλυφάδα, μετά από μία ημέρα διασκέδασης στην Αίγινα, όπου έφτασε με τους φίλους του με σκάφος, με το οποίο αναχώρησαν από τη μαρίνα του Αλίμου.

 

Ο πρίγκιπας διασκέδασε στο πολυτελές εστιατόριο Pisina, με τα τραπέζια γυρισμένα ώστε να έχουν θέα τη θάλασσα εκείνος και οι φίλοι του. Το δείπνο έγινε σε σημείο του μαγαζιού όπου απαγορευόταν η πρόσβαση οποιουδήποτε άλλου εκτός των μελών της συντροφιάς και είχε πολύ ποτό και πολλές Ελληνικές νοστιμιές.

Έπειτα ακολούθησε πάρτι στο κλαμπ Ακρωτήρι, όπου η παρέα απόλαυσε τις σέξι χορεύτριες πάνω στα τραπέζια και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ όλη τη νύχτα.

Η συντροφιά διέμενε στο ξενοδοχείο Margi στη Βουλιαγμένη.

Την παρέα του αποτελούσαν οι:

Mikael Skog, ο αγαπημένος συμμαθητής του, που ήταν μαζί στο πρώτο του σχολείο στη Bromma

Jan-Åke Hansson, ένας από τους εξαιρετικά κολλητούς φίλους του πρίγκιπα, με τον οποίο μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις σπουδές τους στο Lundsberg. Στην πτήση τους από Στοκχόλμη, μέσω Φρανκφούρτης, για την Αθήνα κάθονταν δίπλα-δίπλα στο αεροπλάνο και έπιναν μπύρες!

Otto Thott, αγαπημένος παιδικός του φίλος.

Claes Kockum. Έγιναν κολλητοί φίλοι τη περίοδο των σπουδών τους στο Lundsberg.

Χρήστος Χρυσάνθου, ο Έλληνας ιδιοκτήτης του εστιατορίου Fresco στη Στοκχόλμη. Ήταν ο ένας από τους βασικούς διοργανωτές του bachelor πάρτι.

Richard af Trolle, ο άνθρωπος που του γνώρισε τη Sofia Hellqvist. Το πρώτο μυστικό ραντεβού τους έγινε στο εξοχικό σπίτι του Richard στο Bastad.

Jacob Högfeldt, ο συμμαθητής που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι στο Lundsberg.

Axel Bodén. Συναντήθηκε με τον Carl Philip στο Lundsberg. Είναι επιχειρηματίας και του ανήκει η περίφημη εταιρία δερματίνων Tärnsjö Garveri.

Niklas Anger. Ο σταρ του χόκεϊ που αρχικά έπαιζε στη Djurgårdens, ενώ τώρα αγωνίζεται στην ομάδα του Carl Philip, AIK. Είναι από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του πρίγκιπα.

Jan Gustavsson. Ο πρώην σωματοφύλακας, που ήταν υπεύθυνος, για πάρα πολλά χρόνια για την ασφάλεια των παιδιών της βασιλικής οικογένειας. Ήταν ένας από τους έμπιστους της Crown Princess Victoria και του Πρίγκιπα Daniel στο ταξίδι του μέλιτος. Τώρα είναι ο σωματοφύλακας του Zlatan Ibrahimovic κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών με την εθνική ομάδα. Επίσης, έχει υπάρξει και σωματοφύλακας του σούπερ σταρ του τένις Roger Federer.

Niklas Andersson. Επίσης πρώην σωματοφύλακας του Carl Philip. Τώρα συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρία ασφαλείας.

Στο πάρτι δεν βρίσκονταν οι κουνιάδοι του Carl Phillip, ο πρίγκιπας Daniel και ο Chris O’Neill. Ο πρίγκιπας Daniel προτίμησε να κάνει διακοπές με τη σύζυγό του Victoria στη Νορβηγία.

 ΠΗΓΗ:thetoc.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.