2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix – ο χάρτης με τη διαδρομή




Xθες  έγινε στο λόφο Πανί η συγκέντρωση της πρώτης ομάδας εθελοντών του αγώνα Αttica run and fun,παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής μέριμνας κυρίου Δημάκη Δημήτρη και του προέδρου του Θoυκυδίδειου Πολτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αλίμου (ΘΟΠΑΑ) κυρίου Στέφανου Διαμαντή.Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αθλητικών σωματείων της πόλης μας αλλά και των απλών δημοτών.Όλοι αρωγοί στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε έναν άρτιο αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 24-5-2015 στις 9 το πρωί.Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους τους εθελοντές του αγώνα για το χρόνο που μας διαθέτουν αλλά και για τη θετική τους διάθεση να βοηθήσουν.Η συγκέντρωση της δεύτερης ομάδας εθελοντών θα γίνει την Τρίτη 19-5-2015 στις 7 το απόγευμα στο λόφο Πανί.

Depy Tzelepi

ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΧΑΡΤΗΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2ΟΥ ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.05.15

Αγαπητοί Δρομείς:

1)    Το σημείο Εκκίνησης του Αγώνα στις 24.05.15 στον Άλιμο είναι ο Λόφος Πανί.

2Περιγραφή Διαδρομής Ο αγώνας ξεκινά από το Λόφο Πανί κατεβαίνει την Ιωνίας, στρίβει δεξιά στην Χαριλάου Τρικούπη, έπειτα συνεχίζει στην Εθνικής Αντιστάσεως, μεγάλου Αλεξάνδρου, στρίβει δεξιά στην Αγίου Γεωργίου και Μυρτιδιωτίσης για να επιστρέψει πάλι στο Λόφο Πανί. Επίσης να ενημερώσουμε ότι για τα 10χλμ η διαδρομή επαναλαμβάνεται.

3) Η εκκίνηση του αγώνα για τα 5 και 10 χιλιόμετρα θα είναι στις 10:00π.μ., και η εκκίνηση του 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά θα είναι στις 11:35π.μ.

4)  Σας ενημερώνουμε ότι οι ώρες παραλαβής των Startpacks/Αριθμών  είναι   8:15 – 9:30π.μ. αυστηρά από τιςΓραμματείες που θα βρίσκονται στην τοποθεσία Λόφος Πανί.

5) Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό πληρωμής προς αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων.

6)  Η παραλαβή των Startpacks/Αριθμών ως επίσης και η παράδοση των chips μετά το πέρας του αγώνα και η παραλαβήτων αναμνηστικών μεταλλίων θα γίνεται από τις Γραμματείες Διανομής που θα βρίσκονται στην τοποθεσία Λόφος Πανί.

7) Θα υπάρχει υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.

Οι αθλητές καλούνται να μην έχουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα στη τσάντα που θα παραδώσουν. Επίσης για την παραλαβή των αντικειμένων τους πρέπει να προηγείται επίδειξη του αριθμού τους.

8) Μετά τον αγώνα λειτουργούν ταυτόχρονα οι υπηρεσίες της γραμματείας (chips-μετάλλια), ισοτονικών ποτών, νερού, μπανανών και επιστροφής αντικειμένων που φυλάσσονται.

 

Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.