Συνέντευξη τύπου για την «Ειρηνοδρομία 2015»





Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων «Ειρηνοδρομία 2015» στην οποία προεδρεύει η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου, σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 29/04/15,μ στις 12:00 μ.μ στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ ( Λεωφόρος Συγγρού 137, 2ος Όροφος).

Με απόφαση του Δήμου Αγίου Δημητρίου (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος) και της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, θα διοργανώσουν αγώνες σε δημόσιο δρόμο με τον τίτλο“ Ειρηνοδρομία 2015”.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν αγώνες 5χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων) 2,5χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνες ΑμεΑ. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το πρόγραμμα του Υπουργείου παιδείας και του ΣΕΓΑΣ «Kids’ Athletics»

Πρόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να δημιουθργηθεί μια μεγάλη και μαζική διοργάνωση με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται την Κυριακή 17/05/2015 στις 10:00π.μ.

Παράλληλα με το αγωνιστικό μέρος των αγώνων και με ώρα έναρξης 11:30 θα διοργανωθεί από τον ΣΕΓΑΣ και τον ΟΦΚΑ Οδυσσέας μπροστά από το Δημαρχείο το πρόγραμμα «KidsAthletics».

Περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: www.eirinodromia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.