Εθελοντική δράση στο Πάρκο Ναυαρίνου(Kostas Seftelis)

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εθελοντική περιβαλλοντική δράση για τον καθαρισμό του πάρκου Ναυαρίνου που διοργανώθηκε από το Δήμο Ηλιούπολης στα πλαίσια της καμπάνιας let’s do it Greece.

Η δράση η οποία προγραμματίστηκε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, υποστηρίχθηκε ένθερμα σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, κ.Χρήστο Καλαρρύτη.

Η επιτυχία της δράσης οφείλεται στην ενεργή συμμετοχή και πολύτιμη βοήθεια πολλών εθελοντών κατοίκων, φορέων και συλλόγων της πόλης μας και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Θερμά ευχαριστούμε για τη στήριξη της προσπάθειας τους φίλους εθελοντές δημότες μας, την Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”, εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων και του Συλλόγου Κυριών Ηλιούπολης ”Η ΠΡΟΟΔΟΣ”.

Το πολύτιμο παρών τους έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Καλαρρύτης, Γιώργος Χατζηδάκης και Χρήστος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Παπαδόπουλος. ο Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Αντζινάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στάθης Ψυρρόπουλος και Μαρίνος Μπασούρης.

Τονσυντονισμό για την όλη δράση ανέλαβε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημάρχου για τονΕθελοντισμό, κα Δήμητρα Κορμά.
Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί αποδείξαμε έμπρακτα πόσο πολύτιμη είναι η κοινωνική ευθύνη.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X