Κωνσταντάτος:”Υλοποιούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις”




Οι δήμαρχοι, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Όρθιος ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με τις λέξεις “αισιοδοξία, αγώνας και δουλειά” ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, το Σάββατο του Λαζάρου, στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη, σκιαγράφησε το όραμά του και έθεσε τα πλαίσια μέσα στα οποία κινείται ήδη και θα κινηθεί και στο μέλλον η παρούσα δημοτική αρχή.

Ενώπιον των συνδημοτών του που γέμισαν ασφυκτικά το “Μίκης Θεοδωράκης”, παρουσία του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, και πρώην δημάρχων, ο Γιάννης Κωνσταντάτος προχώρησε σε απολογισμό έργου για το πρώτο εξάμηνο της διοίκησής του, βάζοντας μία ακόμα πέτρα στο οικοδόμημα  εμπιστοσύνης, που χτίζει με επιμέλεια εδώ και καιρό ανάμεσα στη διοίκηση και στους συμπολίτες του.

“Ο σημερινός απολογισμός, η σημερινή πρωτοβουλία που πήραμε στους έξι πρώτους μήνες της διοίκησής μας” είπε, “θα μπορούσε να πει κανείς πως έχει αφετηρία όχι την 1η Σεπτέμβρη που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, αλλά την 1η Φεβρουαρίου του 2014, όταν σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα, ενώπιον όλων των πολιτών παρουσιάσαμε τις 10 δεσμεύσεις μας, τις 10 προτάσεις μας για την αναγέννηση της πόλης. Αυτές τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις πιστοί στη δική σας εντολή ξεκινήσαμε να υλοποιούμε.Για μας σημασία έχει μόνο το έργο και πως ο Δήμος μας θα πάει μπροστά. Αρκετά έζησε με τη νοοτροπία της μιζέριας και της κακομοιριάς. Ήρθε η ώρα να ανεβεί στα ύψη. Μέσα στην κρίση, στη φτώχεια του λαού μας τώρα είναι η περίοδος, να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε, χωρίς γκρίνιες και μεμψιμοιρίες”, τόνισε ο Δήμαρχος.

Συνεχίζοντας υπογράμμισε πως, προσπάθεια αυτής της δημοτικής αρχής θα είναι να μεταδώσει αισιοδοξία στους πολίτες μέσα από τον αγώνα και τη δουλειά, αφήνοντας στην άκρη και σε δεύτερο χρόνο τις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες. Τον πρώτο λόγο για μας είπε, έχει το έργο.

Εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες

Πριν ξεκινήσει τον απολογισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στις υπηρεσίες του Δήμου και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

“Τίποτα από αυτά που θα δείτε” είπε, “δεν θα γινόντουσαν αν οι υπηρεσίες του Δήμου, που έχουν παρεξηγηθεί στο παρελθόν, χωρίς τις περισσότερες φορές να ευθύνονται, δεν ήταν κοντά μας. Αυτές οι παρεξηγημένες υπηρεσίες με τις κατάλληλες αλλαγές και τις οδηγίες από εμάς, έβαλαν τις μηχανές του Δήμου μπροστά και έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα που θα δείτε στη συνέχεια”.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Διευθυντές των υπηρεσιών όλο το προσωπικό του Δήμου, τους αντιδημάρχους του, που όπως παραδέχθηκε δέχονται από τον ίδιο τη μεγαλύτερη πίεση, τη δημοτική του ομάδα, την παράταξη Ενωμένη Πόλη, γιατί όπως είπε δουλεύουν όλοι χωρίς γκρίνιες και υπονομεύσεις.

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον πρώην Δήμαρχο και σημερινό πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Τσαρπαλή, γιατί με την εμπειρία του και τις συμβουλές του έχει συμβάλει καθοριστικά στην θετική πορεία του Δήμου μέχρι σήμερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος, “είναι σαν να είναι δήμαρχος δίπλα σε μένα”.

Δεν γνώριζαν τίποτα

Χωρίς να αναλωθεί σε λεπτομέρειες στο τι ακριβώς παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση, ο Γιάννης Κωνσταντάτος στάθηκε στην πολύ κακή οργάνωση των υπηρεσιών και στην έλλειψη εμπιστοσύνης που υπήρχε ανάμεσα σ’ αυτές.

Η προηγούμενη διοίκηση είπε, αντί να ασχολείται με το πως θα οργανώσει το ανθρώπινο δυναμικό ώστε να παράξει έργο, είχε στο μυαλό της άλλα πράγματα. Την πολιτική που άσκησε η προηγούμενη διοίκηση που κάθε άλλο παρά υπέρ της τοπικής κοινωνίας κινούνταν, τόσο το Ελληνικό όσο και η Αργυρούπολη την πλήρωσαν ακριβά.

Εξειδικεύοντας στο σημείο αυτό ο Γιάννης Κωνσταντάτος, έκανε λόγο σε μερικά παραδείγματα κακοδιαχείρισης, αμέλειας και άγνοιας της προηγούμενης διοίκησης που “έσκασαν” στην κυριολεξία μπροστά τους, όπως τα απλήρωτα επί πολλά έτη τέλη κυκλοφορίας των δημοτικών οχημάτων του Δήμου Ελληνικού, που κλήθηκε ο σημερινός δήμος να πληρώσει με πολλές προσαυξήσεις και πρόστιμα, γιατί οι προηγούμενοι δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να πληρωθούν, όπως παραδέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης.

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά σε έργο που αν και πληρώθηκε δεν έγινε, αλλά και στο τραγικό συμβάν του Λούνα Πάρκ για το οποίο ο προηγούμενος δήμαρχος δήλωσε για μια σειρά διαδικαστικών θεμάτων, πως δεν γνώριζε ότι έπρεπε να γίνουν με συγκεκριμένο τρόπο.

“Δεν γνώριζαν το ένα, δεν γνώριζαν το άλλο”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος, “γιατί άλλα πράγματα είχαν στο μυαλό τους”.

Στο τέλος του απολογισμού του δημάρχου ένας άλλος δήμαρχος επιβεβαίωσε την πετυχημένη έως τώρα πορεία του Γιάννη Κωνσταντάτου. “Ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι τυχερός που έχει έναν τέτοιο δήμαρχο όπως ο Γιάννης” τόνισε απευθυνόμενος στον κόσμο ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος. To νέο τοπίο της αυτοδιοίκησης χρειάζεται νέα πρόσωπα με γνώσεις αγάπη και θέληση προκειμένου ένα δήμος να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα. Θεωρώ ότι ο δήμαρχός σας διαθέτει όλα αυτά τα προσόντα προκειμένου να απογειώσει τον δήμο,σημείωσε καταχειροκροτούμενος.

Το έργο της νέας διοίκησης

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, με σύντομο, περιεκτικό και πλήρως κατανοητό λόγο,έδειξε ότι, μόνο τα έργα είναι αυτά που μετράνε,και είναι, για το εξάμηνο που πέρασε, τα εξής:

Κοινωνικό παντοπωλείο – νέο έργο: Εγκαινιάστηκε στις 18 Οκτωβρίου 2014. Εξυπηρετεί 300 οικογένειες κάθε μήνα με τρόφιμα και είδη υγιεινής αξίας 100 με 120 ευρώ, και δεν επιβαρύνει τον δήμο ούτε με ένα ευρώ αφού στηρίζεται στην πολιτική των χορηγιών που εγκαινίασε ο δήμαρχος αλλά και στις προσφορές πολιτών, συλλόγων και σχολείων της πόλης.

Δημοτική συγκοινωνία – νέο έργο: Η 1η γραμμή εγκαινιάστηκε στις 19 Ιανουαρίου 2015. Εξυπηρετεί την Άνω Αργυρούπολη καθημερινά προς το Μετρό, ενώ τον μήνα Φεβρουάριο μετακινήθηκαν 4.500 άτομα. Σύντομα θα λειτουργήσει 2η γραμμή που θα εξυπηρετεί τα Σούρμενα, Αγ. Παρασκευή και την περιοχή Ελαιώνα. Είναι δωρεάν.

Άνοιγμα γηπέδου μπάσκετ στο Ελληνικό: Στο πρώτο μόλις δεκαήμερο της νέας διοίκησής, διεκδικήθηκε και πήρε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ελληνικό, δίνοντας ανάσα στις ομάδες για τις προπονητικές τους ανάγκες.
Σήμερα προπονούνται εκεί 300 παιδιά.

Βάψιμο και ευπρεπισμός Δημαρχιακού Μεγάρου – Νέο Έργο: Μετά από πάρα πολλά χρόνια, με συνεργεία του δήμου ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, να ευπρεπιστεί δηλαδή το παραμελημένο Δημαρχιακό Μέγαρο. Το κτίριο άλλαξε όψη και αποτελεί πλέον κόσμημα για την πόλη, αφού μαζί με την ανάπλαση της πλατείας που θα ακολουθήσει δίνει άλλο χρώμα και τόνο στην αισθητική της πόλης και είναι ξανά ένα Δημαρχιακό Μέγαρο αντάξιο της ιστορίας της.

Πάρθηκε πίσω Δημοτική περιουσία: Με αποφασιστικό τρόπο η νέα διοίκηση πήρε πίσω χώρους που ανήκαν στον δήμο, όπως το πρώην εργοτάξιο στην οδ. Τριπόλεως, όπου παράτυπα είχε εκχωρηθεί σε ιδιώτες που ασκούσαν εμπορική δράση και ο δήμος τους πλήρωνε το ρεύμα!

Κοινωνικό φροντιστήριο -Νέο Έργο: Με τη νέα του αυτή υπηρεσία 150 παιδιά της πόλης βρήκαν διέξοδο στα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που παρέχει ο δήμος κάθε απόγευμα σε σχολείο της πόλης.
Καθιερώθηκε κοινό ωράριο λειτουργίας όλων των ΚΕΠ Ελληνικού και Αργυρούπολης.

Αναδιοργάνωση Καθαριότητας – Πρασίνου: Στους 6 μήνες έγιναν από τους πολίτες 1.180 αιτήματα, από τα οποία ικανοποιήθηκαν 1.075. Παράλληλα επισκευάστηκαν 18 οχήματα που ήταν ακινητοποιημένα (11 αγνοούνται και εξακολουθεί να πληρώνει για αυτά ο Δήμος τέλη κυκλοφορίας!). Πλύθηκαν δεκάδες κάδοι και καθαρίστηκαν φρεάτια που είχαν να πλυθούν από το 2013.

Νεφρολογικό ιατρείο – Νέο Έργο: κάθε Τρίτη λειτουργεί νεφρολογικό ιατρείο στα ΚΑΠΗ μας δωρεάν για όλους τους πολίτες μας.

Πάγωμα στα δημοτικά τέλη-Μείωση των τελών Ταφής για τους Αργυρουπολίτες: Πάγωσαν τα δημοτικά τέλη για το 2015, ενώ έγινε κατά 75% μείωση στα τέλη ταφής για τους Αργυρουπολίτες που εξισώθηκαν προς τα κάτω με τους Ελληνικιώτες . Απαλλάχθηκαν πλήρως από τα δημοτικά τέλη τα ΑΜΕΑ.

Eνιαίος Κανονισμός Λειτουργίας των ΚΑΠΗ: Όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου λειτουργούν πλέον με τον ίδιο Κανονισμό που εξασφαλίζει σε Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες την διαφάνεια, ισότητα και αλληλεγγύη στις δράσεις τους.

Νοικοκύρεμα στις Λαϊκές Αγορές. Στις λαϊκές αγορές εφαρμόστηκε ο Νόμος ώστε στις 16:00 το αργότερο να έχουν κλείσει και να μην επιβαρύνουν τις γειτονιές που τις φιλοξενούν.

Ασφάλεια και προστασία Δημοτικής Περιουσίας -Νέο Έργο: Τοποθετήθηκαν κάμερες 24ωρης καταγραφής ασφαλείας περιμετρικά του εργοταξίου και έτσι μηδενίστηκαν οι συνεχείς κλοπές που ήταν πληγή για τον δήμο.

Εξόφληση μακροχρόνιων χρεών σε προμηθευτές του Αθλητικού Οργανισμού: Με την αξιοποίηση του προγράμματος των ληξιπρόθεσμων, εξοφλήθηκαν προμήθειες του Αθλητικού Οργανισμού ύψους 600.000 ευρώ που υπήρχαν από το 2008!

Δημιουργία της Γραμμής Εξυπηρέτησης Δημότη «15415» – Νέο έργο: Λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 . Εβδομαδιαία δέχεται 400 κλήσεις, ενώ δίνεται ηλεκτρονικό πρωτόκολλο στο αίτημα του δημότη, που δεν πηγαίνει πλέον στο δημαρχείο. Μεγάλο μέρος των αιτημάτων ικανοποιούνται σε λίγα μόλις 24ωρα ενώ ο πολίτης ενημερώνετε πάντα για την εξέλιξη των αιτημάτων του από το αρμόδιο τμήμα.

Καθιέρωση Τιμητικής Εκδήλωσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς: Τιμήθηκαν για πρώτη φορά οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί του δήμου για το έργο που πρόσφεραν τόσα στα σχολεία αλλά και τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ /ΤΕΙ .

Χριστουγεννιάτικος στολισμός και φωτισμός της πόλης-Νέο έργο: Για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης τοποθετήθηκαν Χριστουγεννιάτικες φάτνες και χιλιάδες λαμπιόνια σε δέντρα στις πλατείες που θα ενισχυθούν το 2016 ακόμα περισσότερο. Ο στολισμός δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στον δήμο και βασίστηκε στο πρόγραμμα χορηγιών τοπικών επιχειρήσεων.

Δημιουργία Σώματος Εθελοντών του Δήμου – Νέο έργο: Δημιουργήθηκε το Σώμα Εθελοντών του Δήμου και που εδρεύει στην οδό Τριπόλεως και θα ενισχύσει όλες τις δράσεις του.

Καθιέρωση της Ψηφιακής Υπογραφής – Νέο έργο: Είναι ο πρώτος δήμος στην χώρα που εφάρμοσε την ψηφιακή υπογραφή στα έγγραφά του . Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του δημότη .

Επαναφορά του καταργημένου λεωφορείου «165» για το κέντρο της Αθήνας. Διεκδικήθηκε και έγινε πραγματικότητα η νέα γραμμή που συνδέει τον δήμο με το κέντρο της Αθήνας. Η γραμμή «165» διασχίζει όλη την Λ. Κύπρου και είχε καταργηθεί.

Ανοιχτή Διακυβέρνηση – Ηλεκτρονική Ενημέρωση για όλους – Νέο έργο: Καθημερινά πραγματοποιείται Συνάντηση Στελεχών του δήμου, όπου συζητούνται όλα τα θέματα του δήμου και, κυρίως, όσα θίγουν οι πολίτες και χαράζεται πολιτική.

Επιπρόσθετα, με τη δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας δημάρχου

http://www.ioanniskonstantatos.gr οι πολίτες μπορούν να βλέπουν καθημερινά όλες τις αποφάσεις και δράσεις του δήμου μέσα από τις συναντήσεις αυτές, στα πλαίσια μιας Ανοιχτής Διακυβέρνησης του Δήμου.
Εκπόνηση Μελετών για να χρηματοδοτηθούμε από ΕΣΠΑ, Περιφέρεια και άλλους φορείς. Καταθέσαμε μελέτες για έργα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ , ενώ ζητάμε 500 χιλιάδες για οδοποιία και πεζοδρόμια.

Ανακατασκευή και Πιστοποίηση Ασφαλείας όλων των Παιδικών Χαρών -Νέο έργο: Μετά από επίσημη αυτοψία και έκθεση από ανεξάρτητο φορέα διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη των Παιδικών Χαρών και οι κίνδυνοι που κρύβουν για τα παιδιά. Με μελέτη και πρόγραμμα ξεκίνησε η επισκευή και αναμόρφωσή τους, μία προς μία, ώστε να πιστοποιηθούν όλες. Έργο τεράστιο σε μέγεθος και κόστος, γι αυτό κλήθηκαν ιδιώτες να υιοθετήσουν μια Παιδική Χαρά, ώστε να βρεθούν πόροι για το πρόγραμμα αποκατάστασης τουτς. Ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε η πρώτη Παιδική Χαρά, δίπλα στο Πέτρινο Θέατρο της οδ. Μιλήτου.

Ενωμένα Κούλουμα για πρώτη φορά! Κούλουμα για όλους στο βουνό που ανήκει και στους Ελληνικιώτες και στους Αργυρουπολίτες με συμμετοχή πλέον των 1000 κατοίκων και με συνεργάτες τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία.

Κυκλοφοριακή μελέτη για το Ελληνικό – Νέο έργο: Το Ελληνικό και οι γειτονιές του πλήρωσαν βαρύ τίμημα από την λειτουργία του Μετρό. Ουδείς ενδιαφέρθηκε πραγματικά να το θωρακίσει και να βοηθήσει τους κατοίκους του, όταν ακόμα υπήρχε χρόνος και χρήμα. Με οργανωμένο και επιστημονικό τρόπο ξεκίνησε η μελέτη για τις αναγκαίες ρυθμίσεις που θα ανακουφίσουν τις γειτονιές γύρω από το Μετρό για να τεθεί στη συνέχεια σε δημόσια διαβούλευση με τους δημότες.

Υλοποίηση Προγραμματος «Φροντίζουμε τη Γειτονιά σας» – Νέο έργο: Ένα ειδικό πρόγραμμα καθαριότητας, όπου όλα τα συνεργεία του δήμου φροντίζουν κάθε φορά και από μια «ξεχασμένη» γειτονιά. Η αρχή έγινε στην Ιπποκράτους, Φειδίου, Αθανασίου Διάκου στο Ελληνικό και θα επεκταθεί παντού σε όλη την πόλη.

Καθιέρωση Προγράμματος Χορηγιών προς τον δήμο. Όταν δεν έχεις χρήματα για να κάνεις έργα οφείλεις να αναζητήσεις κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης. Εγκαινιάσθηκε Πρόγραμμα Χορηγιών, όπου μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον δήμο προσφέρουν βοήθεια σε πολλές δράσεις του, όπως Παιδικές Χαρές, πολιτισμό, κτλ.

Σύγχρονη Διοικητική Αναδιοργάνωση του Δήμου. Αναδιοργανώθηκαν πλήρως οι υπηρεσίες με αλλαγές σε πρόσωπα, νοοτροπίες και τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών. Στάλθηκαν για κρίσεις διευθυντές και προϊστάμενοι και ο δήμος πλέον λειτουργεί με άλλο ρυθμό, νοοτροπία και οργάνωση.

“Κόκκινοι Κάδοι” ανακύκλωσης στις γειτονιές. Νέο έργο Πρόγραμμα ανακύκλωσης παλαιών ρούχων με τους κόκκινους κάδους στις γειτονιές.

Δημιουργία «W.C. σκύλων»: Νέο έργο. Δημιουργήθηκαν χώροι για τις ανάγκες των σκύλων σε πάρκα και πλατείες, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες. Δημιουργούνται δύο πάρκα για σκύλους, ενώ υλοποιείται το πρόγραμμα συλλογής και στείρωσης αδέσποτων ζώων.

Προστασία των Μαθητών. Νέο έργο: Τοποθετήθηκαν προστατευτικά στρώματα στις μπασκέτες των σχολείων για μην τραυματίζονται τα παιδιά.

Κανένας Μαθητής μόνος του στην κρίση Νέο έργο” Συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν στο σχολείο τους τα απαραίτητα.

Υπογραφή και καθιέρωση Χάρτας Ισότητας των δύο φύλων. Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ήταν ο μόνος δήμος που δεν την είχε υπογράψει.

Δωρεάν μαστογραφία σε πολλές δεκάδες γυναικών. Εκατοντάδες δωρεάν εμβολιασμοί παιδιών.

Νέο Κτίριο ΚΑΠΗ:  Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάσθηκε το νέο κτίριο του Β΄ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης που θεμελιώθηκε πριν από 30 χρόνια και αποτελεί έργο όλων των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου.

Υγιεινή των αθλούμενων στο Κολυμβητήριο: Αλλάχθηκε μετά από 3,5 χρόνια το νερό της πισίνας του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου.

650 παιδιά δωρεάν στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Ο μοναδικός δήμος της Νότιας Αθήνας που δεν έχει τροφεία και φιλοξενεί δωρεάν όλα σχεδόν τα παιδιά στου Παιδικούς Σταθμούς του.

Τοποθέτηση νέων μπασκετών Νέο έργο. Τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες στα γήπεδα Σμύρνης στο Ελληνικό αλλά και στην πλατεία Ποντίων και Μιλήτου.

Ευπρεπισμός συνεργείων εργοταξίων: Τα εργοτάξια του δήμου βρισκόταν σε άθλια κατάσταση με αυτοκίνητα ρημαγμένα και γεμάτα βρωμιές. Σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει πλήρως. Νοικοκυρεύτηκαν και καθαρίστηκαν επιμελώς οι χώροι, βάφτηκαν τα αυτοκίνητα και ευπρεπίσθηκαν οι χώροι των εργαζομένων.

Τεχνικό Συνεργείο για αιτήματα πολιτών. 1000 αιτήματα πολιτών για παρεμβάσεις σε λάμπες, πεζοδρόμια, φρεάτια κ.α. ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλα!

Πράσινο Ταμείο: Διεκδίκηση χιλιάδων ευρώ από το “Πράσινο Ταμείο” της Ε.Ε. που δεν είχαν απορροφηθεί από τον δήμο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ PDF ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.