Έφυγε ο Γιώργος Κοσικίδης




(Ενωμένη Πόλη – Aνακοίνωση)
Ο Γιώργος Κοσικίδης, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας, παράδειγμα ήθους, εργατικότητας και προσφοράς, με μακρά, γόνιμη και πολυσήμαντη πορεία στη δημόσια ζωή, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Ένας από τους ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα με την παρουσία του και τη δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Κοινά δεν είναι πια μαζί μας. Με θλίψη πληροφορηθήκαμε όλοι τον θάνατο ενός ακούραστου εργάτη της αυτοδιοίκησης, εξαίρετου συναδέλφου.
Ο αείμνηστος Γιώργος, υπηρέτησε με πάθος την Πόλη του και όχι μόνο. Αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ευγένειας και προσφοράς κι ο χαμός του αποτελεί πλήγμα για όλους όσους είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.
Ο Γιώργος Κοσικίδης εργατικός και ηθικός όσο λίγοι, «έφυγε» έχοντας αφήσει το στίγμα του στη Δημόσια ζωή, από όποια θέση και αν υπηρέτησε το Κοινό Συμφέρον.
Ολόκληρη η οικογένεια της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, είμαστε ευγνώμονες γιατί το έργο και η στάση ζωής του Γιώργου Κοσικίδη αποτελεί ένα πρότυπο που μας διδάσκει και καθοδηγεί τους αγώνες μας.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον πρόωρο χαμό του και απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

(Γιάννης Κωνσταντάτος – Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Έφυγε ο Γιώργος Κoσικίδης. Πριν από λίγη ώρα έφυγε από κοντά μας μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κοσικίδης. Η απώλεια για την οικογένεια του είναι τεράστια ενώ τον Γιώργο θρηνεί σήμερα ολόκληρη η Αργυρούπολη, η πόλη που γεννήθηκε και υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και αγάπη για περισσότερα από 30 χρόνια. Προσωπικά θρηνώ την απώλεια ενός πολύτιμου συμβούλου και φίλου. Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης , το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι , η Ενωμένη Πόλη και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλο ταξίδι συναγωνιστή Γιώργο θα μείνεις σε όλους αξέχαστος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Γιώργου Κοσικίδη θα τελεστεί το Μ. Σαββατο στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας  Αργυρούπολης

(Κορίλλης Τάσος)

Έφυγε πριν λίγο απο τη ζωη ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοσικίδης.Ένας σπουδαίος αθλητής της περιοχής,ένας σπουδαίος δάσκαλος-φροντιστής και ένας άνθρωπος που δίδαξε τόσα πολλα εμάς τους νεώτερους για την τοπική αυτοδιοικηση και γενικότερα για την ενασχόληση με τα κοινά .Η απώλεια του πέρα απο τους οικείους του είναι τεράστια για την πόλη μας.Καλό ταξίδι αγαπημένε κύριε Γιώργο….

Ο Γιώργος Κοσικίδης είχε γεννηθεί στην Αθήνα και κατοικούσε στην Αργυρούπολη.

Ήταν παντρεμένος με τη Γεωργία Μαραφή και είχε ένα γιο τον Αλέξανδρο.

Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών και σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασχολήθηκε με την ιδιωτική εκπαίδευση απο το 1974 ιδρύοντας στην Αργυρούπολη το Φροντιστήριο Μ.Ε. με την επωνυμία “ΚΥΚΛΟΣ”.

Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αργυρούπολης (1999-2010) και αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών (2003, 2004, 2006).

Ήταν μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΤΕΔΚΝΑ (2003-2006) και Αντιπρόεδρος Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας (2003-2006).

Εκλεγμένος σύνεδρος στην ΤΕΔΚΝΑ (2003-2010) και ΚΕΔΚΕ (2007-2010).

Συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια Νομικών Προσώπων και οργανισμών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ήταν  μέλος πολλών Αθλητικών & Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου και είχε διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων ΑΟΝΑ (γραμματέας) και ΑΝΟΑ (πρόεδρος).

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Έφυγε ο Γιώργος Κοσικίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.