Χατζηδάκης εναντίον… Χατζηδάκη – Τα πριν και τα μετά του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου (VIDEO)




(Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Παλαιού Φαλήρου )

«Αν χρειαστεί, θα δώσω το πλεόνασμά μας για τους εργαζόμενους της χώρας» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου (30/3) ο Δήμαρχος της πόλης, Διονύσης Χατζηδάκης, όταν ρωτήθηκε σχετικά για τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου.

Συγκεκριμένα είχε τονίσει πως: «εάν χρειαστεί και το κράτος δεν έχει χρήματα βεβαίως θα το φέρω στο Συμβούλιο και η εισήγησή μου θα είναι να τα δώσουμε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Κι όχι μόνο για τους εργαζόμενους του Δήμου μας, αλλά για τους εργαζόμενους της πατρίδας μας. Για μένα όλοι οι εργαζόμενοι είναι το ίδιο».

Όμως, λίγες μέρες μετά από αυτή τη δήλωση και συγκεκριμένα στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε χθες (21/4), ο κ. Χατζηδάκης έκανε στροφή 180 μοιρών αντιδρώντας στην απόφαση της Κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «τελευταίες μέρες της Πομπηίας» για την Αυτοδιοίκηση.

Μερκουράκης: “Αστεία πράγματα”

Από τη μεριά του ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Π. Φαλήρου, Κώστας Μερκουράκης,σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΑΥΓΗ σχολιάσε την αλλαγή στάσης του κ. Χατζηδάκη λέγοντας σχετικά: «Ο κος Χατζηδάκης επιλέγει να βάλει πλάτη στους πολιτικούς του φίλους. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί τέτοιας έντασης μεταστροφή. Είναι σίγουρο πως το κλίμα στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ευνόησε και ενίσχυσε τους ανέξοδους λεονταρισμούς, ωστόσο, ποια θα είναι η τελική εισήγηση του κ. Χατζηδάκη, από τη στιγμή που τα κεφάλαια των ΟΤΑ είναι πλήρως διασφαλισμένα και η μεταφορά τους δεν επηρεάζει στο παραμικρό τη λειτουργία των ΟΤΑ;» για να συμπληρώσει διερωτώμενος: «Άραγε θα επικρατήσει η πολιτική ή η κομματική συνέπεια…».

Τα βίντεο του ΠΡΙΝ και του ΜΕΤΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.