ATTIKA RUN & FUN Grand Prix




Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) και ο Αθλητικός Σύλλογος «FEEL GOOD Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου στις 10 π.μ. τον 4ο Αγώνα του 2ου ATTIKA RUN & FUN Grand Prix με τη στήριξη της Cyta. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», (συγκεκριμένα θα προσφερθεί 0,30 € από κάθε συμμετοχή σε κάθε Αγώνα).

Ο κύριος στόχος του RUN & FUN (τρέξιμο & ευεξία) είναι να μυήσει τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά στον κόσμο του μαζικού αθλητισμού. Το «Attika Run & Fun Grand Prix» διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Αττική σε συνεργασία με 5 Δήμους της Αττικής, η δε ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας των συμμετεχόντων Δήμων (Πειραιά, Γλυφάδας, Π. Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αλίμου) για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την κινητοποίηση των πολιτών – κατοίκων τους να συμμετέχουν και να απολαύσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.

 Φιλοδοξία του Αγώνα είναι να γίνει η σπουδαιότερη διοργάνωση RUNNING, με βαθμολογία GRAND PRIX, μεταξύ των Δήμων της Αττικής και αναμονή συμμετοχής χιλιάδων δρομέων που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει την περσινή, πρώτη, διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία. Στον αγώνα, ήδη δήλωσαν συμμετοχή γνωστοί πρωταθλητές και celebrities. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν running teams για ομαδική συμμετοχή και στους 5 αγώνες που υπόσχεται εκτός από Run και Fun (με Dj & Gym Dance!!!).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι Δήμοι όπου διεξάγονται οι αγώνες: Πειραιά (1/3), Γλυφάδας (15/3), Παλαιού Φαλήρου (5/4), Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (10/5) και Αλίμου (24/5).

Λίγα λόγια για τον Αγώνα

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Attika Run & Fun Grand Prix, θα διεξαχθούν μια σειρά αγώνων RUNNING 10 χλμ και 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά στους 5 Δήμους της Αττικής ( Πειραιά, Γλυφάδας, Π. Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αλίμου) όπου θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες και με την εγκυρότητα που θα προκύψει από την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

 

Ήδη έχουν διεξαχθεί 3 αγώνες, στη βαθμολογία προηγούνται με 3 αγώνες:

Α) στα 10 χλμ Ανδρών :

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ –KEXAGIAS RUNNING TEAM — > 31 Βαθμοί
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ > 43 Βαθμοί
  3. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ — ΣΑΦΑΝΣ — > 76 Βαθμοί

 

Β) στα 10 χλμ Γυναικών :

  1. ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΟΥΛΙΔΟΥ > 3Βαθμοί
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΗΝΑΚΗ –Δ-Club ΔΙΚΑΙΟΣ– > 9 Βαθμοί
  3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΔΟΥ > 28 Βαθμοί

 

Α) στα 5 χλμ Ανδρών :

  1. ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΤΖΙΑΣ — ΑTHENS TRIATHLON TEAM– > 8 Βαθμοί
  2. ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΝΗΣ –ΣΕΒΑΣ ΑΘΗΝΩΝ– >18 Βαθμοί
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ –ΥΓΕΙΑ Κ ΔΙΑΠΛΑΣΗ GYM— > 28 Βαθμοί
  4.  

Β) στα 5 χλμ Γυναικών :

  1. LELASAGA–ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.– > 5 Βαθμοί
  2. ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ — MYGYM — > 27 Βαθμοί
  3. ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΜΗ — ANNASTEAMA — > 34 Βαθμοί

 

Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε , ΣΤ).

 

ΕΠΑΘΛΑ

Στην κατηγορία GRAND PRIX, για τον Α΄ νικητή και την Α΄ νικήτρια έπαθλο (εκτός των άλλων επάθλων και δώρων) είναι και ένα ταξίδι στη Ρώμη για συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή 10 Κ ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπολοίπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια SAUCONY, 30 TShirts τεχνικά στις τελικές θέσεις και άλλα 500 TShirts απλά που θα κληρωθούν στο τέλος του GRAND PRIX στις θέσεις από 201η έως τέλος συμμετεχόντων Ανδρών & Γυναικών στα 5 χλμ και στα 10 χλμ (από 250 αθλητικά T-Shirts).

Εκτός από τη χαρά της συμμετοχής, οι runners, έχουν να κερδίσουν και άλλα…έτσι θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία (Άνδρες-Γυναίκες, Αγόρια – Κορίτσια) σε κάθε αγώνα, κύπελλο για τον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα μπορούν να εκτυπώσουν το ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής από την σελίδα της FEEL GOOD Sports Club ( www.feelgoodsports.gr).

Επίσης ενεργειακά ποτά S.I.S., μπανάνες DOLE & Νερά θα διατίθενται για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, με χορηγούς την ΕΥΔΑΠ, τη Saucony, τη DOLE την S.I.S. την 3S & με Χορηγούς Επικοινωνίας την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το nova ΣΠΟΡ FM, το Κανάλι Ένα 90.4, το Running Magazine, το 90.1 Τραβάει τ’αυτί!, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, τα PARAPOLITIKA.gr, και την Επένδυση.

Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα στο www.feelgoodsports.gr

 EXTRA ΔΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Τα Δώρα συμμετοχής / εγγραφής που θα κληρωθούν για όλους τους συμμετέχοντες είναι:

1)      Συμμετοχή σε RAFTING (Βοϊδομάτης, Ζαγοροχώρια) από την ALPINE ZONE για 2 άτομα.

2)      Δύο (2) TIMEX χρονόμετρα χειρός.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.