Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου


 Την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στις 20.00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 22 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

ΘΕΜΑ 1οΑποδοχή και κατανομή ποσού  για την κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ» από τους ΚΑΠ μηνών Φεβρουαρίου & Μαρτίου 2015.
ΘΕΜΑ 2οΑποδοχή και κατανομή ποσού για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των χώρων άθλησης του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ» από τους ΚΑΠ μηνών Φεβρουαρίου & Μαρτίου 2015.
ΘΕΜΑ 3οΑποδοχή και κατανομή ποσού  για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών μισθοδοσίας δύο (2) εργαζομένων ΑμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ» από τους ΚΑΠ μηνών Φεβρουαρίου & Μαρτίου 2015.
ΘΕΜΑ 4οΑποδοχή και κατανομή ποσού για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Νομικών Προσώ-πων & Υπηρεσιών του Ν.3106/2003 από τους ΚΑΠ μηνών Φεβρουαρίου & Μαρτίου 2015.
ΘΕΜΑ 5οΈγκριση της 7/2015 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ με τίτλο «1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015».
ΘΕΜΑ 6οΈγκριση απόφασης της ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ με τίτλο «1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015».
ΘΕΜΑ 7οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για διαχειριστικό έλεγχο της ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ των οικονομικών χρήσεων των ετών 2011, 2012, 2013 και 2014.
ΘΕΜΑ 8οΈγκριση και λήψη απόφασης επί της αναγκαιότητας προμηθειών και υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 9οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή αίτησης για πρακτική άσκηση σπουδαστή Τ.Ε.Ι. στο Δήμο μας.
ΘΕΜΑ 10οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή αίτησης για πρακτική άσκηση σπουδαστή  Ι.Ε.Κ. στο Δήμο μας.
ΘΕΜΑ 11οΈγκριση επιστροφής χρηματικού ποσού 50,00 € (πενήντα ευρώ) που αφορά σε πληρωμή κλήσης Κ.Ο.Κ. Νο 120900165732/19-1-2010.
ΘΕΜΑ 12οΈγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής Ποσοτικής και Ποιοτικής παραλαβής του έργου «Προμήθεια κεντρικών Εξυπηρετητών (SERVERS), UPS, εξωτερική συσκευή BACKUP, RACK, SWITCH και ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ για τους SERVERS και τη Συσκευή BACKUP».
ΘΕΜΑ 13οΣυζήτηση και λήψη απόφασης επί της αναγκαιότητας για το έργο «Κατασκευή και ανακατασκευή κεντρικών αγωγών ακαθάρτων σε διάφορα σημεία του Δήμου».
ΘΕΜΑ 14οΣυζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για την επανεκκίνηση της οικονομίας, αναφορά με την απορρόφηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. και της ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ (άρθρο 24 σχέδιο νόμου).
ΘΕΜΑ 15οΕπικαιροποίηση της υπ΄αριθμ. 117/2014 απόφασης Δ.Σ. με τίτλο «Επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμ. 344/2013 απόφασης του Δ.Σ. και συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης σε δικηγόρο της υπόθεσης επικαιροποίησης των νοτίων και ανατολικών ορίων του Δήμου, καθώς και των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν από τον Μαρίνο Γερουλάνο στη Κ. Καλαμακίου στην ανωτέρω περιοχή και του οικοπέδου της οδού Ρώμα».
ΘΕΜΑ 16οΈγκριση και διάθεση πιστώσεων που αφορούν σε τακτικές επιχορηγήσεις σε Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου για το έτος 2015.
ΘΕΜΑ 17οΈγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλίμου στην διοργάνωση του 2ου Αttika run & fun grand prix 2015 (24 Μαΐου 2015) και έγκριση διάθεσης σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 18οΈγκριση διάθεσης πίστωσης ως επιχορήγηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου για πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
ΘΕΜΑ 19οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για την κοπή ενός πεύκου επί της οδού Σκανδείας 3.
ΘΕΜΑ 20οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για την κοπή ενός πεύκου επί της οδού Παπαδιαμάντη 7.
ΘΕΜΑ 21οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για την κοπή πεύκου επί της διεύθυνσης  Μεγίστης 20.
ΘΕΜΑ 22οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση αναγκαιότητας της δαπάνης μετάβασης στην Πορτογαλία ειδικού συμβούλου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΙΕΕ – Intelligent Energy Europe –Ευφυής ενέργεια», στα πλαίσια του έργου CERtus της Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Commission).

 

 

Από το Γραφείο Τύπου &

Δημοσίων Σχέσεων

 Aνδρέας Κονδύλης: Κάνουμε τα ρέματα γραμμικά πάρκα πρασίνου και χώρους περιπάτου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X