“Συνεχίζονται τα επικοινωνιακά τερτίπια”
(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του δήμου, η οποία έχει μετατραπεί σε παραταξιακή ιστοσελίδα της Ενωμένης Πόλης και με τα χρήματα των δημοτών κάνει επιθέσεις στην αντιπολίτευση, μια ανακοίνωση ότι ο Χρήστος Κορτζίδης «δεσμεύτηκε να τοποθετήσει ο προμηθευτής τον χλοοτάπητα στο γήπεδο της Αργυρούπολης» ολοκληρώνοντας ένα έργο το οποίο είχε αναλάβει κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Η αλήθεια είναι η εξής:

Η δέσμευση αυτή δεν είναι του Χρήστου Κορτζίδη αλλά του προμηθευτή που θα κάνει τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. Επίσης η δέσμευση αυτή δεν προέκυψε τώρα, δήθεν μετά την εξώδικη όχληση, η δέσμευση αυτή υπάρχει από την αρχή και είναι γνωστή στη σημερινή διοίκηση του δήμου τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2014, όταν το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ. Από τότε θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί το ζήτημα.

Γι αυτό λέγαμε και λέμε ότι δεν είχε νόημα να περιφέρεται το θέμα από τη σημερινή διοίκηση του δήμου στο facebook με καταγγελίες και να επανέρχεται συνεχώς στο δημοτικό συμβούλιο.Αυτό γίνονταν για δημιουργία εντυπώσεων από τη δημοτική αρχή, τακτική την οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.