Παγκόσμιο ρεκόρ για την Ηλιουπολίτισσα πρωταθλήτρια Κωπηλασίας, Σοφία Ασουμανάκη




Η Σοφία κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ πήρε την πρώτη θέση στους Αγώνες που έγιναν στην Αμερική.
Ο Εθνικός μας Ύμνος ακούστηκε για μια ακόμα φορά σκορπίζοντας ρίγη, συγκίνηση και υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες.
Η σεμνή παγκόσμια πρωταθλήτρια Σοφία ταπεινά δήλωσε πως όλα τα οφείλει στους γονείς της που στάθηκαν στο πλευρό της ενισχύοντας την προσπάθεια της, στην εργατικότητα της και την σκληρή προπόνηση.
Ένα λαμπρό κορίτσι τίμησε την πατρίδα μας και έγινε φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα ελληνόπουλα ,μας γέμισε με χαρά , χαμόγελα , ικανοποίηση και εθνική υπερηφάνεια.
Ένα 17χρονο κορίτσι από τον Δήμο μας σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία όταν κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στην κωπηλασία στους κωπηλατικούς αγώνες ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο.
Μπράβο Σοφία
Θερμά συγχαρητήρια σε εσένα στους γονείς σου και στην καλή σου γιαγιά που καμαρώνει γεμάτη συγκίνηση τις επιτυχίες σου.
Καλή συνέχεια , περιμένουμε και άλλες διακρίσεις και άλλα ρεκόρ γιατί πραγματικά τα έχουμε ανάγκη και είσαι ικανή να τα πετύχεις
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών «Ε.Ν.Ο.Α.»Σοφία Ασουμανάκη,  έσπασε τα κοντέρ του εργομέτρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας Concept 2 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στην Βοστόνη.

Η 18χρονη Κωπηλάτρια είναι εδώ και λίγες ώρες η νέα κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ νεανίδων στα 2.000μ. κλειστής κωπηλασίας με χρόνο 6:30.2 καταρρίπτοντας το προηγούμενο της Αυστραλέζας Σάρα Χιούμπαρντ που ήταν 6:33.9.

Η Σοφία γνώρισε την αποθέωση από τον εκφωνητή που περιέγραφε στην κλειστή αίθουσα τον αγώνα ενώ με το τέλος του έσπευσε να πανηγυρίσει μαζί με τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη ΠΟΛΥΜΕΡΟ που είναι προπονητής της και την συνοδεύει στην μακρινή Βοστόνη.

Πολλά συγχαρητήρια Σοφία!!!!!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παγκόσμιο ρεκόρ για την Ηλιουπολίτισσα πρωταθλήτρια Κωπηλασίας, Σοφία Ασουμανάκη

  • 17/11/2015 at 7:55 μμ
    Permalink

    Αυτές είναι γυναίκες… Θεά η Σοφία!
    Μία τέτοια θέλω και εγώ!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.