Από “κόσκινο” όλες οι συμβάσεις και οι δαπάνες της ανώνυμης εταιρείας που διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία του δήμου Αλίμου (VIDEO)




Διαχειριστικό έλεγχο στην ΑΔΗΠΑΛ, την εταιρεία που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση της τεράστιας περιουσίας του δήμου Αλίμου, προανήγγειλε ο Ανδρέας Κονδύλης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλίμου, έχουν διαπιστωθεί δαπάνες, άσχετες με τους σκοπούς της εταιρείας, όπως η αγορά χιλιάδων sms.

Ο Ανδρέας Κονδύλης  στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε τα εξής:

“Mε απόφαση της Δημοτικής Αρχής θα διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος στο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, την Ανώνυμη Μονομετοχική Εταιρεία Ανάπτυξης Δημοτικής Περιουσίας Αλίμου, της γνωστής ΑΔΗΠΑΛ, διότι όσο καιρό είμαστε διοίκηση, διαπιστώσαμε ότι δεν έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες, που προβλέπει ο νόμος.

Ο νόμος προβλέπει όλες οι δαπάνες να πηγαίνουν στην πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να αναρτώνται στη διαύγεια, μία σειρά από διαδικασίες που δεν έχουν τηρηθεί. Σε συνδυασμό με κάποιες δαπάνες που βρήκαμε πχ τιμολόγιο για την αγορά μαζικών sms, δεν είναι σκοπός της εταρείας να αγοράζει μαζικά χιλιάδες sms, μας οδηγεί στην απόφαση να ελέγξουμε αναλυτικά τι έχει γίνει.

Θα αναθέσουμε σε ελεγκτική εταιρία να κάνει έλεγχο και για τα αποτελέσματα θα ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο”.
http://youtu.be/4d5QpSd1t-U

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.