Δήλωση της Φανής Πύρζα με αφορμή την παραίτησή της
Η δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι είναι μια Κίνηση που πιστεύει ότι η εναλλαγή βοηθά στην ανανέωση της πολιτικής με την είσοδο νέων ανθρώπων, βοηθά τη διαφάνεια και τον κοινωνικό έλεγχο, προάγει τη δημοκρατία, και εμποδίζει τη δημιουργία πελατειακών σχέσεων και ιδιοτελών μηχανισμών εξουσίας. Είναι μια διαφανής δημοκρατική διαδικασία που βοηθά να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνάμεις που διαθέτουμε. Θεωρούμε ότι όλα τα μέλη μας πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία, να κινητοποιηθούν, να εμπλουτίσουν τις μεθόδους του αγώνα, κατά συνέπεια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι δημοτικοί μας σύμβουλοι θα εναλλάσσονται στο δημοτικό συμβούλιο.
Στα πλαίσια της δημοκρατικής εναλλαγής των δημοτικών συμβούλων της Κίνησής μας, υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτική σύμβουλος. Η πράξη μου αυτή έχει να κάνει, επίσης, με προσωπικά ζητήματα που επισπεύδουν την αλλαγή φρουράς στο δημοτικό συμβούλιο.
Έχει αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μένα που με επέλεξε ο κόσμος για να τον αντιπροσωπεύσω και δηλώνω απερίφραστα ότι η παραίτησή μου δεν σηματοδοτεί απομάκρυνση από το χώρο του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι. Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι για τους στόχους και τα οράματα της Δημοτικής Κίνησης.

Άλιμος, 22/3/2015
Φανή Πύρζα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.